Centralbadet
Spara som favorit Sparad som favorit

Centralbadet

Centralbadet är en härlig bad- och träningsanläggning för hela familjen! Vi har flera bassänger och äventyrsbad för både stora och små. Sommartid öppnar vi vårt stora utomhusbad.

Badet ligger cirka 10 minuters promenad från citykärnan men du kan såklart åka bil också. Vi har en (avgiftsbelagd) parkering utanför, men du kan också åka hit med spårvagn och buss. Det finns dessutom bra cykelvägar i området.

Hos oss låser du skåpet med hänglås. Ta med ett hemifrån eller köp i receptionen. Värdeskåp finns i receptionen, simhallen och i gymmet. Barnvagnar skall ha skydd för smutsiga hjul. Vi har ett café, men du kan ta med matsäck om du vill (ej glas/porslin). Uppvärmningsmöjligheter saknas.

Centralbadet drivs av Medley på uppdrag av Norrköpings kommun.

Telefon 010-410 72 00
Facebook
Adress

Badhusgatan 4, 603 50 Norrköping

Visa på karta

Öppettider idag

Reception & entré

08:00 - 19:00

IMORGON

06:30 - 20:00

Varmt välkomna!

Alla öppettider

Kort information

 • Vattentemperatur 28-30 °C
 • Bassänger 7 st
 • Café Ja
 • Mat Ja
 • Parkering Ja
 • Gym Ja
 • Bastu Ja
 • Tillgänglighet Ja
 • Äventyrsbad Ja
 • Utomhusbad Ja
 • Relax Ja
 • Shop Ja

Utbud Centralbadet

Bada

Bada

Bassänger

På Centralbadet finns en 25-metersbassäng med 7 banor och hopptorn, undervisningsbassäng, ett vattenland för våra yngsta besökare och ett äventyrsbad. Sommartid öppnar vi upp vårt utomhusbad med en 25-meterbassäng, 50-metersbassäng, barnbassäng och en hopptornsbassäng. I stora bassängen är vattentemperaturen ca 28ºC, i undervisningsbassängen ca 30ºC.

Detaljerat bassängschema hittar du här

Barn under 12 år måste, oavsett simkunnighet alltid ha sällskap av ombytt, simkunnig betalande vuxen.

Läs mer under Viktig information.

Äventyrsbad

I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare! Här hittar du två grymma vattenrutschbanor, en för stora och en för små. I vattenlandet simmar du runt bland vattenpist och kanaler. Det finns också en strömkanal och en tunnel till utebassängen. När du lekt av dig lite finns en skön bubbelpool att relaxa i och en klättervägg att klänga på.

I äventyrsbadet ska alla kunna ha det kul och spännande. Miniäventyret Croco Island ger även våra allra yngsta besökare ett litet badäventyr för sig. Kom och lek bland fantasidjuren i en härlig miljö!

Musiksim

Njut av lugn och ro och simma till ljuv musik på vårt musiksim på måndagar kl 18.00-20.30, onsdagar 6.30-8.30 och torsdagar 6.30-8.30.

Musiksim har vi under höst, vinter och vår med undantag för vissa skollovsveckor.

Croco Island

För våra yngsta vattenälskare har vi vårt fina familjebad Croco Island. Croco Island är placerat i ett ostört hörn med helglasvägg med fin vy mot utebadet.

Blöjbyxa är obligatoriskt. Om du inte har någon sedan tidigare kan du köpa en i vår shop. 

 

Utomhusbad

På sommaren kan du njuta på Centralbadets stora, härliga utomhusbad. Vi har en 50-metersbassäng, en 25-metersundervisningsbassäng och en rund hoppbassäng med 3-10 meters hopptorn.

Omklädningsrum, toaletter och duschar har vi i Centralbadets simhall.

Simskola

Simskola

Simskola

Vi vill dela med oss av glädjen och tryggheten i att kunna simma och ha kul i vatten!

Vi har simskola på Centralbadet under sommartid. Resten av året är du välkommen att boka simskola på någon av våra andra anläggningar i Östergötland.

Läs mer om våra simskolor

Gruppträning

Gruppträning

Hos oss hittar du gruppträningspass för alla intressen och behov. Dessutom kan du gå på vattenträning - lika effektivt som träning på land och skonsammare mot muskler och leder. Våra inspirerande instruktörer leder pass för både otränade och vältränade. Och det finns många olika pass att välja på. 

Veckans schema

 

 

Alla gruppträningspass är 55 min förutom vattenpassen som är 45 min om inte annat anges.

Åldersgräns för att få delta i vår gruppträning är från det år du fyller 14.

Easy Line är effektiv cirkelträning i lättanvända maskiner som inte kräver några inställningar. Förutom våra schemalagda Easy Line-pass är du välkommer att träna på egen hand. När det inte pågår något gruppträningspass står Easy Line-salen öppen för egen träning.

Crawlkurs

Crawlkurser

Att crawla är roligt och dessutom effektiv träning! Alla våra crawlkurser är Vansbrocertifierade, vilket innebär att kursens upplägg och innehåll är godkänt av Vansbrosimningen.

Läs mer om våra crawlkurser

Gym

Centralbadets gym erbjuder allsidig träning i moderna maskiner. Vårt gym passar alla - oavsett om du är otränad, har tränat mycket tidigare eller bara vill må bra. 

Vår utbildade personal finns till hands för att svara på träningsfrågor och när du behöver motivation för att nå dina mål. 

Åldersgräns för att träna i vårt gym är från det år du fyller 16.

Alla gymbesökare behöver ta med inneskor och handduk.

Familjeträning

Vi ser gärna fler barn i gymmet. Vi tror på att skapa bra träningsvanor redan i tidig ålder. Därför erbjuder vi Familjeträning i både gym och på vissa gruppträningspass.

Fråga i receptionen vilka tider och vilka pass du och ditt barn (min 10 år) kan träna tillsammans. Familjeträningen gäller under vissa tider i veckan och vi rekommenderar att ni går igenom en gyminstruktion innan. Den kommer att göra er träning både effektivare och roligare. Prata med oss i receptionen nästa gång, så bokar vi.

Personlig träning

Nå dina mål lättare. Med en PT kommer du garanterat att få ny inspiration i din träning. Detta genom att testa nya och varierande övningar som tar dig mot ditt mål, och du får den där extra pushen som kommer ta din träning till nya höjder!

Läs mer om personlig träning hos Medley

Badkalas

Badkalas

Plask, stänk, stim och skratt. Bjud in kompisarna till ett blött och störtkul badkalas i vår anläggning. Badkalas är enkelt för dig som förälder och ett äventyr för barnen och deras gäster. Succéfesten är klappad och klar utan handling, disk och städning. Allt du behöver göra är att boka via länken nedan och skicka ut inbjudan.

Ladda ner vår fina kalasinbjudan här

Har ni en actionkamera så ta gärna den eller en undervattenskamera så kan ni föreviga kalaset med häftiga bilder. Lägg gärna upp på sociala medier och tagga med #medleysverige, #medleycentralbadet och #flodis.

I vårt kalas ingår följande:

 • Badentré (föräldrarna tar själva hand om barnen i badet)
 • Kalasdukat bord med ballonger cirka 2 timmar
 • Kalasvärd som delar ut glass och present till födelsedagsbarnet
 • Ett besök av barnens härliga badkompis Flodis
 • Självklart bjuder vi medföljande föräldrar på kaffe

Pris 1 300 kr för max 13 deltagare, varje deltagare utöver kostar 100 kr.

Önskar du komplettera med någon av våra menyer nedan löser vi det till en extra kostnad.

Matmenyer

 • Pannkakor med sylt, grädde, saft och glasspinne
 • Korv med bröd, saft och glasspinne
 • Toast med saft och glasspinne
 • Våffla med sylt, grädde, saft och glasspinne

Vi kontaktar dig senast en vecka innan kalasdagen för eventuella tillval eller fler deltagare. Välkommen med din bokning!

Boka ditt kalas här

Sportkids Gympa

I SportKids Gympa tränar vi kroppskontroll och rörelse. Genom lek och träning inspirerar vi barnen att känna rörelseglädje.

Bada gratis
Alla deltagare i SportKids Gympa får bada gratis på alla Medley-center under kursen!

Läs mer om SportKids Gympa

SportFun

För barn som älskar rörelse. Alla barn med spring i benen och kryp i kroppen, älskar att röra på sig tillsammans med andra. Vi erbjuder SportFun Gumpa där deltagarna på ett roligt och lekfullt sätt tränar upp sin rörlighet, koordination och motorik. 

Bada gratis
Alla deltagare i SportFun får bada gratis på alla Medley-center under kursen.

Läs mer om SportFun

SwimFun Sjöjungfru

Här är kursen för dig som vill lära dig simma runt som en sjöjungfru, göra undervattens-kullerbyttor, figursim och delfinkickar i en sjöjungfrudräkt i regnbågens alla färger och med stjärtfena. Kursen avslutas med en liten uppvisning där det kommer finnas möjlighet att fotografera barnet i den fina dräkten.

Relaxavdelning

Relaxavdelning

Välkommen till vår sköna relaxavdelning för en stunds lugn och ro. Efter avslutat träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen är en stund i denna avstressande miljö en ljuvlig avkoppling för kropp & själ. Kom och njut av bubbelbad och bastu!

Öppettiderna i relaxen kan komma att begränsas i samband med uthyrning/bokning. 

Relaxens öppettider kan begränsas i samband med uthyrning/bokning. 

Hyr relaxen

Hyr hela vår relaxavdelning till dig och kompisarna, kollegorna släkten. När ni bokat är det bara ni som har tillgång till relaxavdelningen. Gäller även vid bastusittningarna. 

För information om uthyrning, kontakta oss på tel 010-410 72 00 eller e-post centralbadet@medley.se

Relax och konferens

Krydda ditt möte eller dagkonferens med ett exklusivt besök i vår relaxavdelning. Vår moderna konferens- och möteslokal står redo för er. Den tar cirka 20 personer. Hyr hel- eller halvdag. Du har också möjligheten att skräddarsy ditt möte eller din konferens med exempelvis ett gruppträningspass med instruktör.

 

Kontakta Centralbadets reception på tel 010-410 72 00 eller via e-post till centralbadet@medley.se

Bastu Exclusive

En alldeles speciell bastuupplevelse! Bastu Exclusive pågår i 2-3 timmar och omfattar 4 bastusittningar. Mellan sittningarna bjuds du på frukt, juice och vatten.

Varje bastusittning är unik. På en har vi t ex honungs- och saltpeeling, en där vi smörjer in oss med is blandad med pepparmynta. Sista bastusittningen tillagar vi något gott på aggregatet. En härlig och annorlunda bastuupplevelse.

Bokning endast tillsammans med Relaxavdelningen. För information kontakta oss på tel 010-410 72 00 eller e-post centralbadet@medley.se

← Tillbaka

Priser

Engångsentré

Med reservation för ev fel och ändringar.

  • Besökare
  • Bad vard. före kl 15
  • Bad alla tider
  • Träning inkl bad vard. före kl 15
  • Träning inkl bad alla tider
  • Vuxen
  • 60 kr
  • 65 kr
  • 100 kr
  • 120 kr
  • Barn (3-18 år)
  • 40 kr
  • 45 kr
  • -
  • -
  • Pensionär/student
  • 50 kr
  • 60 kr
  • -
  • -
  • Familj (2 vuxna + 2 barn)
  • 150 kr
  • 190 kr
  • -
  • -
  • Relax tillägg
  • 30 kr
  • 30 kr

Klippkort

Med reservation för ev fel och ändringar. Klippkort gäller ett år från inköp.

  • Besökare
  • Bad vard. före kl 15
  • Bad alla tider
  • Träning inkl bad vard. före kl 15
  • Träning inkl bad alla tider
  • Vuxen 10 ggr
  • -
  • 540 kr-
  • 900 kr
  • 1080 kr
  • Pensionär/student, 10 ggr
  • -
  • 495 kr
  • -
  • -
  • Barn (3-18 år)
  • -
  • 360 kr
  • -
  • -

Medlemskap

Träning Centralbadet Alltid

350 kr/mån (Årskort 4200 kr)
 • Gym, gruppträning & bad
 • Centralbadet
 • Alla dagar, alla tider
 • Köp till barnkort (pris/barn t.o.m. 15 år): 100 kr/mån alt. 1200 kr/årskort
 • 12 månaders bindningstid (1 mån uppsägningstid)

Träning Centralbadet vard. före kl 15

290 kr/mån (Årskort 3480 kr)
 • Gym, gruppträning & bad
 • Centralbadet
 • Vardagar före kl 15
 • 12 månaders bindningstid (1 mån uppsägningstid)

Flex Träning Centralbadet Alltid

435 kr/mån (Årskort 0 kr)
 • Gym, gruppträning & bad
 • Medley Centralbadet
 • Alla dagar, alla tider
 • Ingen bindningstid (1 mån uppsägningstid)

Flex Träning Centralbadet vard. före kl 15

360 kr/mån (Årskort 0 kr)
 • Gym, gruppträning & bad
 • Medley Centralbadet
 • Vardagar före kl 15
 • Ingen bindningstid (1 mån uppsägningstid)

Träning Östgöta Alltid

405 kr/mån (Årskort 4860 kr)
 • Gym, gruppträning & bad
 • Alla Medley i Östergötland (4 st)
 • Alla dagar, alla tider
 • Köp till barnkort (pris/barn t.o.m. 15 år): 120 kr/mån (årskort 1440 kr)
 • 12 månaders bindningstid (1 mån uppsägningstid)

Flex Träning Östgöta Alltid

515 kr/mån (Årskort 0 kr)
 • Gym, gruppträning & bad
 • Alla Medley i Östergötland
 • Alla dagar, alla tider
 • Ingen bindningstid (1 mån uppsägningstid)

Träning Sverige Alltid

510 kr/mån (Årskort 6120 kr)
 • Gym, gruppträning och bad
 • Alla Medley i hela Sverige
 • Alla dagar, alla tider
 • Köp barnkort för 150 kr/mån
 • 12 månaders bindningstid (1 mån uppsägningstid)

Student

245 kr/mån (Årskort 0 kr)
 • Gym, gruppträning och bad
 • Centralbadet
 • Alla dagar, alla tider
 • Ingen bindningstid (1 mån uppsägningstid)
 • Studentrabatt gäller ej på detta medlemskap

Med reservation för ev fel och ändringar.

Med vårt medlemskap Flex har du ingen bindningstid. En månads uppsägningstid. 

Studenter och pensionärer har alltid 15% rabatt på ordinarie träningsmedlemskapspriser. Gäller ej badmedlemskap. Se villkor här.

Medlemspriserna per månad avser autogirobetalning med 12 månaders bindningstid (förutom Flex-medlemskapet). Alla medlemskap har en månads uppsägningstid (ej samma som bindningstid) och bör sägas upp skriftligen, t ex genom e-post till kundservice@medley.se 

Avvikelser kan förekomma. 

← Tillbaka
  • Måndag Imorgon
  • Tisdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lördag
  • Söndag Idag
  • Reception & entré
  • 06:30 - 20:00
  • 06:30 - 20:00
  • 06:30 - 20:00
  • 06:30 - 20:00
  • 06:00 - 20:00
  • 08:00 - 17:00
  • 08:00 - 19:00
  • Gym
  • 06:30 - 20:30
  • 06:30 - 20:30
  • 06:30 - 20:30
  • 06:30 - 20:30
  • 06:00 - 20:30
  • 08:00 - 17:30
  • 08:00 - 19:30
  • Simhall
  • 06:30 - 15:30 18:00 - 20:30
  • 06:30 - 19:30
  • 06:30 - 20:30
  • 06:30 - 19:30
  • 06:00 - 20:30
  • 08:00 - 17:30
  • 11:00 - 16:30
  • Äventyrsbadet Oasen
  • 10:00 - 20:00
  • 10:00 - 20:00
  • 10:00 - 20:00
  • 10:00 - 20:00
  • 10:00 - 20:00
  • 10:00 - 17:30
  • 10:00 - 18:00
  • Croco Island
  • 06:30 - 19:30
  • 06:30 - 19:30
  • 06:30 - 19:30
  • 06:30 - 19:30
  • 06:30 - 19:30
  • 10:00 - 17:30
  • 10:00 - 17:30
  • Relaxen
  • 06:30 - 20:30
  • 08:30 - 20:30
  • 06:30 - 20:30
  • 06:30 - 20:30
  • 06:30 - 20:30
  • 08:00 - 17:30
  • 08:00 - 19:30

Reception & entré

 • Måndag Imorgon 06:30 – 20:00
 • Tisdag 06:30 – 20:00
 • Onsdag 06:30 – 20:00
 • Torsdag 06:30 – 20:00
 • Fredag 06:00 – 20:00
 • Lördag 08:00 – 17:00
 • Söndag Idag 08:00 – 19:00

Gym

 • Måndag Imorgon 06:30 – 20:30
 • Tisdag 06:30 – 20:30
 • Onsdag 06:30 – 20:30
 • Torsdag 06:30 – 20:30
 • Fredag 06:00 – 20:30
 • Lördag 08:00 – 17:30
 • Söndag Idag 08:00 – 19:30

Simhall

 • Måndag Imorgon 06:30 – 15:30 18:00 – 20:30
 • Tisdag 06:30 – 19:30
 • Onsdag 06:30 – 20:30
 • Torsdag 06:30 – 19:30
 • Fredag 06:00 – 20:30
 • Lördag 08:00 – 17:30
 • Söndag Idag 11:00 – 16:30

Äventyrsbadet Oasen

 • Måndag Imorgon 10:00 – 20:00
 • Tisdag 10:00 – 20:00
 • Onsdag 10:00 – 20:00
 • Torsdag 10:00 – 20:00
 • Fredag 10:00 – 20:00
 • Lördag 10:00 – 17:30
 • Söndag Idag 10:00 – 18:00

Croco Island

 • Måndag Imorgon 06:30 – 19:30
 • Tisdag 06:30 – 19:30
 • Onsdag 06:30 – 19:30
 • Torsdag 06:30 – 19:30
 • Fredag 06:30 – 19:30
 • Lördag 10:00 – 17:30
 • Söndag Idag 10:00 – 17:30

Relaxen

 • Måndag Imorgon 06:30 – 20:30
 • Tisdag 08:30 – 20:30
 • Onsdag 06:30 – 20:30
 • Torsdag 06:30 – 20:30
 • Fredag 06:30 – 20:30
 • Lördag 08:00 – 17:30
 • Söndag Idag 08:00 – 19:30

Information

Simhall

Se bassängschema nedan

Bassängschema

Relaxen

Med reservation för uthyrningar. Måndagar endast damer, torsdagar endast herrar.

Avvikelser från ordinarie öppettider

Reception & entré

2018-04-30 Valborg: Öppet 06:30 - 17:00

2018-05-01 Första maj: Öppet 10:00 - 15:00

Gym

2018-04-30 Valborg: Öppet 06:30 - 17:30

2018-05-01 Första maj: Öppet 10:00 - 15:30

Simhall

2018-04-30 Valborg: Öppet 06:30 - 15:30

2018-05-01 Första maj: Öppet 10:00 - 15:30

Äventyrsbadet Oasen

2018-04-30 Valborg: Öppet 10:00 - 17:30

2018-05-01 Första maj: Öppet 10:00 - 15:30

Croco Island

2018-04-30 Valborg: Öppet 06:30 - 17:30

2018-05-01 Första maj: Öppet 10:00 - 15:30

Relaxen

2018-04-30 Valborg: Öppet 06:30 - 17:30

2018-05-01 Första maj: Öppet 10:00 - 15:30