Växjö simhall
Simhallen håller öppet. Följande maxantal gäller (10kvm/ person).

25an: 37st, Djupdel: 15st, Äventyrsbad: 60st, Gym: 14st, Omklädning herr: 20st, Omklädning dam: 25st, Gruppträning: Se passbokning, Bastu och Bubbelpool avstängd.
Varmt välkomna!

Mer information

Växjö simhall Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Gym i Växjö

Träna med lust och glädje! I gymmet på Växjö simhall kan du träna bl.a. förbränning, kondition, styrka och rörlighet. Gymmet passar alla målgrupper oavsett om du är otränad, träningsvan eller vill lära dig mer.

Stora delar av dagarna är gymmet bemannat av utbildad personal. I regel finns vi på plats vardagar fram till kl 14 samt måndags- och tisdagskvällar till kl 19. (Avvikelser kan förekomma.) Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi gärna till. För att ytterligare utvecklas i din träning rekommenderar vi personlig träning.

Du som har tillträde till gymmet har även tillträde att bedriva egenträning i Medley Stations-salen, likaså i Gymboxen. Öppettiderna är desamma som i gymmet, med undantag för tider då det bedrivs gruppträningspass. Givetvis är du varmt välkommen att i förväg boka in dig på något av våra pass.

Här kan du läsa mer om vår gymbox

Åldersgränser & trivsel

Från din 15-årsdag är du välkommen att på egen hand träna i vårt gym. Från din 10-årsdag är du välkommen att tillsammans med vuxet sällskap.

För allas trivsel ber vi dig att använda inneskor och rena träningskläder. Plocka undan vikter efter dig, så kan alla kunna nyttja redskapen på bästa sätt och lokalen hålls lättare ren och snygg.