Vattenpalatset Kaskad Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Bada & simma i Tingsryd

Välkommen att bada och simma hos oss i Tingsryd på vatten palatset Kaskad. Här finns en motionsbassäng, äventyrsbad, bubbelpool och massa kul för barn och vuxna.

Bassänger

På Vattenpalatset Kaskad finns en motionsbassäng på 25 meter, undervisningsbassäng, äventyrsbad och bubbelpool. Temperaturen i luften är +29°C och i vattnet minst +27°C.

I Undervisningsbassängen har vi varierande vattendjup, måndagar, onsdagar, torsdagar och söndagar kl 12-16 är det 130 cm, övriga dagar 70 cm. Observera att undervisningsbassängen främst är till för kursverksamhet och därmed begränsad tillgång för allmänheten.

I omklädningsrummet för funktionshindrade finns en duschsäng och duschstol. Se bassängens öppettider här intill.

Detaljerat bassängschema hittar du här

Viktig information

Barn under 12 år måste, oavsett simkunnighet, alltid ha sällskap av ombytt, simkunnig betalande vuxen. Läs mer under Viktig information.

Äventyrsbad

I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare. Här hittar du en grym vattenrutschbana, virvelkanal, vattenkanoner och en vattengrotta med vattenfall. Det finns också en skön bubbelpool att relaxa i.

Helger & lov 

På helger och lov har vi alltid lite extra kuliga aktiviteter i simhallen för hela familjen. Bland aktiviteterna på helger och lov finns; bingobricka, skattjakt, tipspromenad, bollhav, rutschkanerace, ankrace i rutschkana och Flodis-besök. Utbudet för våra helgaktiviteter kan variera mellan olika dagar, håll koll under våra nyheter om du vill veta mer om vad som händer just till kommande helg eller lov. Självklart är vattnet alltid varmt, kaffet nybryggt och glassen svalkande. Varmt välkommen att bada och umgås hos oss med dina barn när du är ledig!

Hyr badet

Vi hyr ut hela badet till festen, svensexan, möhippan, företagseventet eller barnkalaset!

Gäller lördagar och söndagar då du kan boka hela Vattenpalatset Kaskad. 

Kontakta vattenpalatsetkaskad@medley.se