Tyresö Aquarena
Pga nya pandemilagen har vi begränsat alla delar av anläggningen. Bastun och bubbelpoolen är avstängda. Undvik populära tider vardagar, 6.15-9 i simhallen samt 16-19 på gymmet. OBS! Fr.o.m. vecka 10, 8/3, startar våra simskolor. Därför stänger all lek 15:30 mån-tors och öppnar 11:30 lör-sön. 12 årsgräns och simkunnighet på 25m bassängen när leken är stängt. Under helger och lov så kan längre köer förekomma, OBS medlemmar (Tyresö) har förtur i kön.

Vänligen läs mer på länken om vad vi gör för att minska smittspridning och hur du själv kan bidra. Vi stänger insläppet till badet 30 min innan receptionen.

Mer information

Tyresö Aquarena Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Seniorträning i Tyresö

På Tyresö Aqua Arena erbjuder vi anpassad träning för dig som är senior. Hos oss kan du simma, bada, gymma, träna gruppträning, på land och i vatten, och inte minst basta, fika och umgås. Genom att regelbundet röra på dig behåller du så mycket av din rörlighet, balans, styrka och kondition som möjligt, så länge som möjligt. Gillar du att simma eller vill prova på vattenträning så finns alla möjligheter hos oss på Medley. Simning och vattenträning är dessutom en väldigt skonsam träningsform. Våra välutbildade och inspirerande instruktörer ser till att anpassa träningen efter din förmåga och dina behov. De hjälper, stöttar och peppar dig i den mån du vill. När du blir medlem hos oss erbjuder vi självklart en gyminstruktion, rundvandring i lokalerna och rekommenderar gruppträningspass.

Gruppträningspass för seniorer

Vi erbjuder ett flertal olika gruppträningspass, både på land och i vatten, anpassade just för dig som är senior. Dessa pass är markerade med glad träning eller 60+, respektive 80 +. Har du frågor om vad som är bra att börja med så hjälper vi gärna till. Gruppträningspassen blir också roligare när man är flera, så ta gärna med en kompis eller tre!

Förmånliga priser och rabatter

För dig som är senior, det vill säga över 65 år, har vi också rabatterade medlemskap och entrépriser. Du hittar priserna på din anläggnings lokala sida, som senior har du alltid 15 % rabatt på våra träningsmedlemskap.

Som medlem har du också rabatt på; 20% rabatt på vuxenkurser,  20% rabatt på personlig träning och 10% rabatt i café och shop, mer om förmånerna kan du läsa här.

Det är aldrig försent att påbörja din träningsresa, välkommen att simma, bada, träna på gym eller i grupp hos oss på Medley!