Tyresö Aquarena
Nya restriktioner from. 23/12. Observera att det pga det finns risk för kö då vi har en maxgräns på antal personer som får vistas i anläggningen. Kölapp hämtas i receptionen och kön är ute så ha kläder efter väder. Vardagar stänger all lek kl.15:30, åldersgräns 12 år och simkunnig på motionssimmet. Helgerna öppnar vi all lek kl. 11:30.

-vi hjälps åt att hålla avstånd
-vi gör rent maskiner och träningsredskap
-vi tvättar händerna
-vi är särskilt uppmärksamma och undviker trängsel

Tyresö Aquarena Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Seniorträning i Tyresö

På Tyresö Aquarena erbjuder vi anpassad träning för dig som är senior. Hos oss kan du simma, bada, gymma, träna gruppträning, på land och i vatten, och inte minst basta, fika och umgås. Genom att regelbundet röra på dig behåller du så mycket av din rörlighet, balans, styrka och kondition som möjligt, så länge som möjligt. Gillar du att simma eller vill prova på vattenträning så finns alla möjligheter hos oss på Medley. Simning och vattenträning är dessutom en väldigt skonsam träningsform. Våra välutbildade och inspirerande instruktörer ser till att anpassa träningen efter din förmåga och dina behov. De hjälper, stöttar och peppar dig i den mån du vill. När du blir medlem hos oss erbjuder vi självklart en gyminstruktion, rundvandring i lokalerna och rekommenderar gruppträningspass.

Gruppträningspass för seniorer

Vi erbjuder ett flertal olika gruppträningspass, både på land och i vatten, anpassade just för dig som är senior. Dessa pass är markerade med glad träning eller 60+, respektive 80 +. Har du frågor om vad som är bra att börja med så hjälper vi gärna till. Gruppträningspassen blir också roligare när man är flera, så ta gärna med en kompis eller tre!

Förmånliga priser och rabatter

För dig som är senior, det vill säga över 65 år, har vi också rabatterade medlemskap och entrépriser. Du hittar priserna på din anläggnings lokala sida, som senior har du alltid 15 % rabatt på våra träningsmedlemskap.

Som medlem har du också rabatt på; 20% rabatt på vuxenkurser,  20% rabatt på personlig träning och 10% rabatt i café och shop, mer om förmånerna kan du läsa här.

Det är aldrig försent att påbörja din träningsresa, välkommen att simma, bada, träna på gym eller i grupp hos oss på Medley!