Tinnerbäcksbadet Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Utomhusträning i Linköping

Utomhusträning med naturen och din egen kropp som redskap. Utomhus365 är ett samlingsnamn för vår gruppträning utomhus. En extra bonus med att träna utomhus är att du förutom rörelse och träning även får frisk luft och dagsljus. Vilka pass och träningsformer som erbjuds ute varierar lite mellan våra anläggningar. Se schemat på din anläggning för aktuella pass och information om vad respektive utomhuspass innehåller.

Utomhusträning för alla

Vi försöker anpassa våra utomhuspass så att det ska passa alla, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet. Ibland är vissa pass inriktade mot en specifik målgrupp, exempelvis seniorer eller familjer. Läs gärna beskrivningen av passet så får du veta mer om vad passet innehåller. Vi tränar på stora öppna ytor med lagom avstånd till varandra. 

Våra utomhuspass

Några av de pass som vi just nu kör utomhus på våra anläggningar är; promenader, stavgång, backträning, zumba (dans), intervallträning, cirkelträning (vi varvar kondition- och styrkeövningar) samt familjeträning - ett pass anpassat för hela familjen där barn från 10 år får vara med. Vi utökar och förändrar kontinuerligt så att det ska finnas variation över tid.

Glöm inte att ta på dig kläder efter väder.

Vi hoppas att du uppskattar träning ute lika mycket som vi och att du passar på att testa några av våra pass utomhus!

Välkommen ut!