Tinnerbäcksbadet Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Relax i Linköping

Njut av en stunds avkoppling i vår relaxavdelning på Tinnerbäcksbadet. Bada bubbelpool, slappna av i sköna vilstolar och basta. En stund i relaxen är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen.

Så passa på att unna dig lite avkoppling i denna avstressande SPA-miljö och bli skön i både kropp och själ. Och missa inte att boka en av våra Aufguss-sittningar.

Öppettider

Relaxen håller öppen veckans alla dagar. Måndagar är avsedda för damer, tisdagar för herrar och övriga dagar är alla välkomna. På söndagar kl. 10-15 öppnar vi upp våra yngre besökare då även blöjfria barn från 3 år är välkomna i relaxen. Åldersgräns övrig tid är 18 år.

Ett relaxbesök hos oss är 3 timmar långt och i ditt inträde ingår även tillgång till hela badanläggningen. 

Aufguss

Missa inte att boka en härlig Aufguss-sittning i relaxen. Våra bastuvärdar jobbar med Medleys utvalda eteriska oljor som hälls på aggregatet tillsammans med vatten för att därefter viftas ut i bastun i olika riktningar och med olika hårdhet. Detta skapar njutningsbara värmevågor och aromer som får den mest stressade att slappna av. En sittning varar cirka 10 minuter och bokas nedan. Pris 50 kr per person och sittning.

Familjedag

Kom och avnjut relaxen tillsammans med de yngre familjemedlemmarna på söndagar mellan 10 och15. Passa på att äta en god och avslappnande lunch tillsammans. Vår mat- och dryckesmeny är anpassad för stora och små munnar.,Under familjedagen kan du boka familje-Aufguss vilket är ett perfekt sätt att umgås i en varm och behaglig miljö. Spabesöket varar i 3 timmar, Aufguss bokas i receptionen/relaxen som tillägg till besöket. 

Mat & dryck

Det kan givetvis även vara mysigt att ta något att dricka eller äta när du är på SPA. Förgyll tillvaron lite extra i relaxen med lite fika, avnjut enklare rätter och svalka dig med något att dricka.

Behandlingar & Massage

I anslutning till ditt relaxbesök kan du boka härliga och avslappnande ansikts- och kroppsbehandlingar, massage och Aufguss. Du kan även göra Medleys egna Sparitualer som finns att köpa i shopen, och på relaxen. Här kan du boka massage och behandlingar samt läsa mer om våra behandlingar och boka.

Tider & bokning

Separata tider i relaxen finns för damer, herrar och för familjen. Se bokning nedan, det går också bra att boka i receptionen på plats.

Förtagsbokningar/privata bokningar

Önskar du boka företagskonferens, teambuildingaktivitet, möhippa eller svensexa hos oss?

Vi skräddarsyr ert besök utifrån era önskemål med konferensmöjligheter, mat, dryck samt aktiviteter som tillval. Varför inte kombinera relaxbesöket med en av våra bastusittningar som t ex Aufguss eller aromabastu? Vi kan även skräddarsy ert besök med gruppträningar på land eller i vatten anpassade för nivån på just er grupp.

För förslag samt offert, kontakta oss på boka relax

Abonnera relaxen

Önskar du boka hela relaxen finns möjlighet att göra detta på onsdagar från kl. 18.30. Relaxytan rymmer upp till 150 personer. Kontakta oss för mer information och offert på boka relax