Tinnerbäcksbadet
Tinnerbäcksbadet Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Behandlingar Relaxen Tinnerbäcksbadet

Här hittar du våra härliga behandlingar i Tinnerbäcksbadets relax.

Skrubbkur med c/o Gerd 30 min 695 kr

En uppfriskande kur som rensar bort torr hud och gör din hud silkeslen. Kroppen smörjs in med en krämig saltscrubb som ökar cirkulationen och fuktigheten.  Avslutningsvis läggs en lugnande lingon-lotion.
Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Aromakur med c/o Gerd 60 min 1195 kr

En avslappnande, energigivande och återfuktande kur för kropp och sinne. Vi börjar med att lägga en soft helkroppsskrubb som innehåller aprikoskärnor. Därefter masseras en fuktgivande inpackning med aromaolja in över hela kroppen.  Under tiden inpackningen verkar, får du njuta av en avslappnande ansiktsmassage. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Blåbärskur med c/o Gerd 60 min 1295 kr

En fantastisk helkroppsbehandling som återfuktar och ger din hud ny lyster. Vi startar med att lägga en helkroppsinpackning som innehåller blåbär. Därefter följer en ljuvlig  ansiktsmassage med blåbärsolja. Slutligen återfuktas ansiktet med en ljuvlig blåbärsmask. Under tiden masken verkar njuter du av en massage av nacke och skalp med Blueberry queen oil. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Detoxkur med c/o Gerd med lera 60 min 1295 kr

En fantastisk kur som renar på djupet och innehåller antioxidanter som återställer hudens skyddande funktioner. Behandlingen inleds med att kroppen smörjs in med en krämig saltskrubb. Därefter appliceras en lerinpackning. Under tiden inpackningen verkar får du njuta av en avslappnande ansiktsmassage. Du kan välja mellan vit eller grön lera. För en kraftigare effekt väljer du grön lera. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Klassisk massage med c/o Gerd 30 min / 45 min / 60 min 550 kr / 750 kr / 895 kr

Du får en djupgående, uppmjukande och välgörande massage för dina muskler. Effektiv behandling för bland annat rygg, nacke och axelbesvär. Passar även för dig som önskar en allmänt avslappnande och uppmjukande behandling. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Hot Stone massage med c/o Gerd  45 min / 60 min 850 kr / 995 kr

Hot Stone är en avslappnande och djupgående massage som härstammar från den kinesiska medicinen och den japanska massagen. Du masseras med varma lena lavastenar som löser upp muskelspänningar och stimulerar lymfsystemet. Passar dig som önskar fullkomlig avslappning och återhämtning. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Aromamassage med c/o Gerd 45 min / 60 min 850 kr / 995 kr

Aromamassage är en skön och rogivande behandling med väldoftande eteriska oljor. Varje olja har sin unika positiva egenskap. Vi masserar in c/o Gerds underbara Harmonolja. Passar dig som vill motverka stress och lindra muskelvärk och/eller få en total avkoppling och sinnesro. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Blåbär med c/o Gerd 30 min 595 kr

Behandlingen är anpassad för den riktigt torra huden med inriktning mogen och är mycket återfuktande, mjukgörande och ljuvligt skön. Vi startar med en rengöring och därefter masseras olika serum bla med blåbärsfröolja mjukt in i huden. Behandlingen avslutas med att en ljuvlig Blueberry night balm för maximal mjukgöring och återfuktning. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Ansiktsbehandling Lingon med c/o Gerd 30 min 595 kr

Behandlingen är anpassad för den obalanserade huden och här ges en dubbelrengöring med vit lera och mask som rengör milt och verkar lugnande för huden. Vi masserar försiktigt in en skrubb som innehåller jojobakorn och mjölksyra för att avlägsna torra- och döda hudceller. Därefter masseras ett serum med bl.a. lingonfröolja och extrakt av ringblomma som både skyddar och stärker huden. Behandlingen avslutas med den skyddande och lugnande ansiktskrämen Lingonberry Clear Cream. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Ansiktsbehandling Hjortron med c/o Gerd 30 min 595 kr

Behandlingen är anpassad för den gråa, torra och syrefattiga huden och är en riktig C-vitamin boost, Vi startar med att massera in en skrubb som rengör och avlägsnar döda hudceller. Därefter masseras en väldoftande mist som har en lugnande effekt, samt ett C-vitaminrikt serum som bla innehåller hjortronfröolja. Behandlingen avslutas med en ljuvlig Facial Mask Cloudberry som ger din hud ny lyster. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.