Tinnerbäcksbadet Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Bada & simma i Linköping

Välkommen till Tinnerbäcksbadet. Vi har flera bassänger för både motionssim och lek. Här finns även familjebad och relaxavdelning.

Här finns 50-metersbassäng och 25-metersbassäng. Hoppbassäng med trampolin på 1, 3 och 5 meter. Undervisningsbassäng och rehabbassäng, båda med höj- och sänkbar botten samt familjebad med barnbassäng, vågbassäng, 3 vattenrutschkanor, bubbelpool, ångbastu, torrbastu samt café och solterrass utomhus. Den nya simhallen ansluter mot utebadet, Tinnis och dess fina parkmiljö. Den nybyggda 50-metersbassäng ute på Tinnerbäcksbadet är stängd för säsongen.

Detaljerat bassängschema hittar du här

Viktig information

Barn 0-6 år ska aldrig lämnas längre bort än en armlängds avstånd!
Barn under 12 år måste, oavsett simkunnighet, alltid ha sällskap av ombytt, simkunnig betalande vuxen!
Det finns livräddningsutbildad personal på plats, samt hjärtstartare i lokalerna.

Läs mer under Viktig information.

Helger & lov 

På helger och lov har vi alltid lite extra kuliga aktiviteter i simhallen för hela familjen. Bland aktiviteterna på helger och lov finns; bingobricka, skattjakt, tipspromenad, bollhav, rutschkanerace, ankrace i rutschkana och Flodis-besök. Utbudet för våra helgaktiviteter kan variera mellan olika dagar, håll koll under våra nyheter om du vill veta mer om vad som händer just till kommande helg eller lov. Självklart är vattnet alltid varmt, kaffet nybryggt och glassen svalkande. Varmt välkommen att bada och umgås hos oss med dina barn när du är ledig!