Sollentuna sim- och sporthall Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Gym i Sollentuna

Välkommen till gymmet i Sollentuna sim- och sporthall. Vi har en stor modern konditionspark med utsikt. Gymmet är fördelat på flera våningar.

Vi har en stor modern konditionspark med utsikt. Gymmet är fördelat på flera våningar. Vi har också en Easy Line-sal som du gärna får använda när det inte pågår pass. Våra maskiner är lätta att använda och erbjuder träning för din styrka, kondition och förbränning. 

Milon

Maximal effekt på minimal tid

Våga prova vår superenkla cirkelträning Milon!

Ledorden för Milon är enkelt, säkert och effektivt:
Enkelt - eftersom du inte behöver ställa in maskinerna varje gång. Alla inställningar görs vid din introduktion tillsammans med en instruktör, och finns sedan lagrade på ditt chipkort som du tar med dig vid varje träningstillfälle.

Säkert - eftersom all träningshistorik och alla individuella inställningar är lagrade på chipkortet. Du kan alltså inte hamna i fel position eller med fel motstånd vilket gör din träning säker och effektiv. Och rolig!

Effektivt - eftersom Milonmaskinerna är försedda med elektroniskt motstånd istället för fysiska vikter. Du kan alltså ställa in olika motstånd för excentrisk och koncentrisk rörelse. Det kan öka effektiviteten på din träning med upp till 40%. 

Prata med oss i receptionen om du är nyfiken på Milon! 

 

Från din 14-årsdag är du välkommen att på egen hand träna i vårt gym. Från din 10-årsdag är du välkommen att tillsammans med vuxet sällskap träna på särskilda tider i gymmet.

Alla gymbesökare behöver ta med inneskor och handduk.