Ramdalens sportcenter
Simhall fortsatt stängd

En mer omfattande renovering krävs då botten i stora bassängen var i sämre skick än väntat. Renoveringen beräknas ta fram till i slutet av augusti.

Mer information

Ramdalens sportcenter Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Tillgänglighetsinformation Ramdalens Sportcenter

Här hittar du tillgänglighetsinformation om Ramdalens Sportcenter. Vi hoppas du får en härlig stund hos oss. Varmt välkommen!

Tillgänglighetsinformation

Vi har idag på Ramdalen handikappsparkering ca 30 meter från huvudentrén och hiss upp till entrén. Vi har hiss ner till nedre delen av gymmet.  Vi har handikapps toalett vid receptionen och i samtliga omklädningsrum.

Det finns större handikapps hytter på både dam och herr med brits så det underlättar ombyten för personer med speciella behov samt separata dusch bås på både dam och herr. Det finns duschstolar i samtliga duschrum och en stollift så vi i personalen kan hjälpa den som är i behov av det ner i bassängerna. 

På onsdagar mellan kl 6-12 så stänger vi romerska avdelningen för allmänheten och har öppet för personer med särskilda behov som möjligtvis har en assistent av motsatt kön som hjälper dom. Inne på romerska finns det tillgång till hytter, duschrum, värmerum, bastu och kallbassäng.

Varmt välkommen!