Näckenbadet Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Bada & simma i Näckenbadet

Välkommen till Näckenbadet, ersättningsbadet i tälthall, som kommer vara öppen under tiden som en ny simhall byggs på samma plats som gamla Näckenbadet.

Bassänger

Vi har en 25-metersbassäng med fyra banor och ett djup på 2,00 m och två banor med bassängdjup på 0,80-1,30 m. Temperaturen i bassängerna håller 28°C. 

Kvällstid på tisdagar och torsdagar kan du simma till lugn musik. Snabbanor finns i mån av plats. Ring oss för mer information. 

På grund av platsbrist i bassängen kan vi tyvärr inte erbjuda motionssimning under vattenträningen (tis + tor kl 11-12).

Under vissa tider finns det banor i stora bassängen för lek. Lek i lilla bassängen under dagtid finns i viss mån, ring oss gärna för information! Under skollov är det lek i båda bassängerna på dagtid.

Detaljerat bassängschema hittar du här

Helger & lov 

På helger och lov har vi alltid lite extra kuliga aktiviteter i simhallen för hela familjen. Bland aktiviteterna på helger och lov finns; bingobricka, skattjakt, tipspromenad, bollhav, rutschkanerace, ankrace i rutschkana och Flodis-besök. Utbudet för våra helgaktiviteter kan variera mellan olika dagar, håll koll under våra nyheter om du vill veta mer om vad som händer just till kommande helg eller lov. Självklart är vattnet alltid varmt, kaffet nybryggt och glassen svalkande. Varmt välkommen att bada och umgås hos oss med dina barn när du är ledig!

Viktig information

Barn under 12 år måste, oavsett simkunnighet alltid ha sällskap av ombytt, simkunnig betalande vuxen. Läs mer under Viktig information.