Lögarängsbadet Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Bada & simma i Västerås

Välkommen att bada och simma hos oss på Lögarängsbadet i Västerås. Vi har totalt 5 bassänger inomhus med en temperatur från 27-33 grader. På sommaren öppnar vi även upp utomhusbassängen. Inomhusbadet är självklart öppet året om. Här kan stora som små simma och bada.

Inomhusbadet

Inomhusbadet har fem bassänger och är öppet året om. 

Den stora bassängen passar utmärkt för motionssimning och crawl. Bassängen är 50 x 25 meter och har ett djup på 23an på 1,2 - 2m och 25an på 2m. Under vintersäsongen (september-maj) ligger banorna på 25 meter och varje sommarsäsong lägger vi om banorna till 50 meters banor.  Denna bassäng har en temperatur på 27 grader. Observera att vissa banor ibland är uthyrda till föreningar och till egen verksamhet.

Multibassängen är 11,5x12,5 meter med ett djup på 0-1,8 meter och höj- och sänkbar botten. Temperaturen håller 30 grader.

Hoppbassängen är 12,5x12,5 meter med ett djup på 3,8 meter och höj- och sänkbar botten. Temperaturen är 30 grader. Öppettiderna för hoppbassängen hittar du under våra öppettider.

Undervisningsbassängen är 9x17meter med ett djup på 0 -1,8 meter och med höj- och sänkbar botten. Temperaturen i undervisningsbassängen är 33 grader.

Och för de allra minsta finns ett leklandskap, 0-40 cm, för vattenlek med ett regndroppsträd som duschar vatten. Här har vattnet en temperatur på 32 grader.

Här hittar du bassängschema

Helger & lov 

På helger och lov har vi alltid lite extra kuliga aktiviteter i simhallen för hela familjen. Bland aktiviteterna på helger och lov finns; bingobricka, skattjakt, tipspromenad, bollhav, rutschkanerace, ankrace i rutschkana och Flodis-besök. Utbudet för våra helgaktiviteter kan variera mellan olika dagar, håll koll under våra nyheter om du vill veta mer om vad som händer just till kommande helg eller lov. Självklart är vattnet alltid varmt, kaffet nybryggt och glassen svalkande. Varmt välkommen att bada och umgås hos oss med dina barn när du är ledig!

Viktig information

Barn under 12 år måste, oavsett simkunnighet, alltid ha sällskap av ombytt, simkunnig betalande vuxen.