Ljungsbro fritidscenter
Pga nya allmänna råd i hela Sverige

Simhallen stängd för allmänheten. Vänligen läs mer här kring vad som gäller övrig verksamhet, vad vi gör för att minska smittspridning och hur du själv kan bidra. Ta hand om dig!

Mer information

Ljungsbro fritidscenter
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Relax i Ljungsbro

Välkommen till vår relaxavdelning på Ljungsbro fritidscenter för en stunds lugn och ro. Här kan du unna dig en massage, bubbelbad och bastu.

Efter avslutat träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen är en stund i denna avstressande miljö en ljuvlig avkoppling för kropp & själ. Njut av bubbelbad, bastu eller massage.

Utanför ordinarie öppettid går det även bra att hyra relaxavdelningen med tillhörande omklädningsrum.

Bokning

Boka på telefonnummer 013-20 68 25.

I relaxavdelningen är barn under 12 år välkomna i badande målsmans sällskap. Efter kl 18.00 gäller det även för barn under 16 år. I vår vedeldade bastu är åldersgränsen 16 år, även i målsmans sällskap.

I relaxavdelningen måste badkläder alltid användas vid bastubad och dusch.

Bastukåta 

Vintertid kan du inleda helgen med en skön och avkopplande stund i vår vedeldade bastukåta. Fredagar kl. 17.00-19.30 eldar vi upp den varm och go. Obs! 16-årsgräns även i målsmans sällskap

Klassisk massage

Varför inte unna dig en välgörande massagebehandling? Det förebygger skador, hjälper till vid rehab och lindrar stelhet och värk. Och så är det ju förbaskat skönt.

Med olika handgrepp bearbetar massören musklerna utifrån dina specifika behov. Massagen hjälper till att lösa upp spänningar i hela kroppen och du får en behaglig och skön avslappning. Genom massagen ökar också blodgenomströmningen i musklerna och ämnesomsättningen stimuleras. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

Information och bokning

Telefonnummer 013-20 68 25.