Ljungsbro fritidscenter
OBS !

Måndag kvällar är simhallen stängd.
Lördag & söndag är simhallen öppen 10:00-14:30

Mer information

Ljungsbro fritidscenter Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Bada & simma i Ljungsbro

Välkommen att bada & simma hos oss på Ljungsbro fritidscenter. Här kan du crawla, njuta i bubbelpool och simma och bada i vår bassäng.

Bassänger

Vi har en 25-metersbassäng med 7 banor, hoppbassäng med 2 svikter, barnbassäng och bubbelpool. 

Vår 25-metersbassäng håller av simförbundet uppställda mått. Under våra öppettider finns alltid banor tillgängliga för motionssimning - med undantag för onsdagar kl 10.00-11.00 då vi har vattenträning i hela 25-metersbassängen. I bassängerna är det ca 30ºC.

Detaljerat bassängschema hittar du här

Helger & lov 

På helger och lov har vi alltid lite extra kuliga aktiviteter i simhallen för hela familjen. Bland aktiviteterna på helger och lov finns; bingobricka, skattjakt, tipspromenad, bollhav, rutschkanerace, ankrace i rutschkana och Flodis-besök. Utbudet för våra helgaktiviteter kan variera mellan olika dagar, håll koll under våra nyheter om du vill veta mer om vad som händer just till kommande helg eller lov. Självklart är vattnet alltid varmt, kaffet nybryggt och glassen svalkande. Varmt välkommen att bada och umgås hos oss med dina barn när du är ledig!

Klassisk afton

På fredagar kl 17.00-19.30 bjuder vi in till en lugn kväll i simhallen. Simma till rogivande musik och levande ljus utan hopp och lek. Bästa sättet att inleda helgen?

Viktig information

Barn under 12 år måste, oavsett simkunnighet, alltid ha sällskap av ombytt, simkunnig betalande vuxen. Läs mer under Viktig information.