Linköpings simhall
Halloween lördag 30/10!

Mellan 10:00-15:00 spökar det i simhallen - vi hoppas ni vågar, vill och kan komma! Se mer information i det spöklika schemat som finns publicerat på Facebook och Instagram - @medleylinkopingssimhall

Linköpings simhall Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Löparkurs i Linköping

Kom igång att löpträna eller utveckla din löpträning. Att gå en löparkurs är toppen för dig som vill slipa din teknik ytterligare eller för dig som behöver en push för att börja springa. Dessutom är det så härligt att vara utomhus nu när våren är i antågande!

Att springa är utmärkt träning för hela kroppen som går att variera oändligt efter behov – inte jättekonstigt att det är så populärt.

Våra löparkurser i Linköping är till för alla, oavsett nivå och erfarenhet, och du kommer att hitta sätt att utveckla din löpning vare sig du bara vill hinna med bussen lite oftare eller tänker springa två marathon varje vecka under nästa år. Våra coacher är utbildade och fokus ligger på att finslipa din löpteknik och styrka, för att du lättare ska hitta löparglädjen.

Vi träffas en gång i veckan under åtta veckor och springer utomhus, bland annat intervallträning. Varje löppass är 60 minuter. Max antal deltagare: 8 st. (Deltagare får just nu under rådande omständigheter inte tillgång till anläggningen utan all aktivitet sker utomhus.)

Välkommen att ta din löpning till nästa nivå!

Obs! Du som är medlem hos oss har 20% rabatt på våra löparkurser.

Löparkurs Nybörjare

 • Ålder: 15 år
 • Förkunskaper: Inga tidigare erfarenheter krävs.
 • Målsättning: Att upptäcka löpning som träningsform.
 • Fokus: Att lära sig vikten av god löpteknik, grunderna för löpning inkl styrka.

Kursen innehåller; löpteknik, löpskolning, löpstyrka, viss löpning. Du får lära dig löpteknik, träna löpstyrka plus att du övar upp konditionen. Vi kör inga långa distanspass, fokus ligger på att finslipa tekniken och därmed hitta löparglädjen.

Löparkurs Fortsättning

 • Ålder: 15 år
 • Förkunskaper: Viss erfarenhet av löpträning eller ha gått Löparkurs Nybörjare.
 • Målsättning: Att få progression i din löpträning.
 • Fokus: Fortsätta att utveckla löptekniken och löpstyrkan för att bli en bättre löpare.

Kursen innehåller; löpteknik, löpskolning, löpstyrka och löpning. Du får fortsätta lära dig löpteknik, träna löpstyrka plus att du övar upp konditionen i form av intervallträning. Vi kör inga långa distanspass, fokus ligger på att finslipa tekniken och därmed hitta löparglädjen.

Löparkurs Avancerad

 • Ålder: 15 år
 • Förkunskaper: Erfarenhet av löpträning eller ha gått Löparkurs Fortsättning.
 • Målsättning: Fortsatt löpträning och utveckling av din löpning i grupp.
 • Fokus: Fortsätta utveckla löpteknik och löpstyrka, orka springa mer, längre, intensivt.

Kursen innehåller; löpteknik, löpstyrka, löpning i form av distans och intervaller. Du utvecklar här löpteknik och löpstyrka, för att orka springa mer, längre och intensivt. Du fortsätter finslipa tekniken och därmed öka löparglädjen.