Linköpings simhall
Halloween lördag 30/10!

Mellan 10:00-15:00 spökar det i simhallen - vi hoppas ni vågar, vill och kan komma! Se mer information i det spöklika schemat som finns publicerat på Facebook och Instagram - @medleylinkopingssimhall

Linköpings simhall Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Bada & simma i Linköping

Välkommen till Linköpings Simhall. Vi ha flera bassänger för både motionssim och lek. Här finns även äventyrsbad och relax avdelning.

Bassänger

I Linköpings simhall hittar du två 25-metersbassänger för motion, träning och lek. Vi har också en undervisningsbassäng och ett riktigt häftigt äventyrsbad med ett miniäventyr för våra yngsta besökare. Vi har också en härlig relaxavdelning för njutning och avkoppling med t ex romerskt bad.

Under sommaren öppnas utomhusbadet Tinnerbäcksbadet, med Sveriges största konstgjorda badsjö, upp.

Detaljerat bassängschema hittar du här

Barn under 12 år måste, oavsett simkunnighet, alltid ha sällskap av ombytt, simkunnig betalande vuxen. 

Läs mer under Viktig information.

Äventyrsbad

Linköpings simhall har ett av Sveriges största äventyrsbad med en av Europas längsta vattenrutschkanor! I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare. Här hittar du två grymma vattenrutschbanor, en lite kortare och en längre (115 m!) och krokigare som du använder båt till. I vattenlandet simmar du runt bland vågor, vattenkaskader, kanoner, kanaler och grottor med bubbelstrålar. Det finns också en skön bubbelpool att relaxa i.

Miniäventyret ger de allra minsta barnen ett litet badäventyr för sig. Kom och lek bland fantasidjuren i en härlig miljö. Mycket nöje!