Kungsbacka badhus
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Boka simskola i Kungsbacka

Glädjen och tryggheten i att kunna simma är viktigt för barns självförtroende. Och det bästa stället att börja är vår simskola i Kungsbacka simhall.

Genom lek och roliga övningar tränar vi upp vattenvanan så att barnet känner sig tryggt och bekvämt i vattnet, för att därefter lära sig simma. Våra erfarna och välutbildade siminstruktörer hjälper barnen att känna sig säkra i vatten, samtidigt som de har roligt. Instruktörerna är alltid med barnen i vattnet (med undantag för större bassänger där de ibland är på kanten för att få bättre översikt).

Tänk på att barn utvecklas i väldigt olika takt. Vissa barn känner sig direkt hemma i vattnet, andra behöver mer tid att vänja sig. Därför är det omöjligt att säga hur många lektioner ett barn behöver för att lära sig simma. Det ska absolut inte ses som ett misslyckande om ditt barn behöver några fler lektioner – det är just träningen och att leka i vattnet som gör att barnet plötsligt fattar grejen. Precis som att du måste lära dig gå innan du kan springa måste du lära dig att plaska innan du kan simma. Enkelt ju.

Efterhand kan ditt barn ta olika simmärken. Vilka märken han/hon tagit kan du bocka av på våra fina simmärkeskort! Hämta ditt kort i receptionen.