Kungsbacka badhus
Information

Simhallen är öppen för drop in vardagar innan 15.00, övriga tider är bokningsbara. Avvikelser kan förekomma (Se våra öppettider). För mer info om tillgänglighet ring receptionen på 010-450 90 60

Mer information

Kungsbacka badhus Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Relax i Kungsbacka

På vår fina Relax kan du koppla av både inne och ute. Njut av en stunds avkoppling i relaxen, bada bubbelpool, slappna av i sköna vilstolar och basta. En stund i relaxen är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen.

Så passa på att unna dig lite avkoppling i denna avstressande SPA-miljö och bli skön i både kropp och själ. Vi har en del spaartiklar till försäljning som till exempel peelingsalt, spakit och badrockar. Relaxavdelningen erbjuder också konferensytor på 60 m2.

Servering

Här kan du njuta av något gott att dricka samt beställa något att äta från vår relaxmeny. Serveringen är öppen vissa tider och övrig tid går det bra att handla förfriskningar och tilltugg i vårt café en trappa ner.

Öppettider & priser

Relaxens öppettider hittar du här medley.se. Inom kort kommer det att finns möjlighet att boka vissa tider för slutna sällskap. Åldersgräns 18 år. På söndagar är barn/ungdomar välkomna i vuxet sällskap. Separat entréavgift gäller till relaxen, se priser här

Välkommen!

Boka tid för relax