Kungsbacka badhus
Observera!

Onsdag 31/5 är relaxen stängd på grund av tekniskt underhåll

Kungsbacka badhus Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Relax i Kungsbacka

I vår fina oas kan du koppla av både inne och ute. Njut av en stunds avkoppling i relaxen, bada bubbelpool, slappna av i sköna vilstolar och basta. En stund i relaxen är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen.

Så passa på att unna dig lite avkoppling i denna avstressande SPA-miljö och bli skön i både kropp och själ. När du bytt om och duschat stiger du in i vårt nav, det tropiska rummet med varmkällans porlande som en central del. Härifrån orienterar du dig till hela vårt bastulandskap, den nordiska loungen och vår terrass med bubbelpool och ett härligt soldäck. Vid bemanning finner du bastuvärden troligast vid den långa disken. Hos bastuvärden köper du även vår lyxiga sparitual från Maria Åkerberg och fluffiga badrockar. Kanske kan bastuvärden locka med något salt att mumsa på och något svalt att skölja ner med.

Servering

Här kan du njuta av något gott att dricka samt beställa något att äta från vår relaxmeny. Serveringen är öppen vissa tider och övrig tid går det bra att handla förfriskningar och tilltugg i vårt café en trappa ner.

Öppettider & priser

Relaxens öppettider för drop in hittar du på  medley.se. Utöver våra öppettider för drop in besök har vi bokningsbara tider då vi även har servering med rättigheter. Dessa bokar du under "Boka pass". Det finns även möjlighet att boka tider för slutna sällskap fredagar, lördagar och söndagar från klockan 16.00, detta görs genom en bokningsförfrågan till kungsbackabadhus@medley.se
Tänk på att vi behöver ha din förfrågan minst 3 veckor innan ni önskar boka.
Pris för bokning av hela relaxen i 2 timmar för max 10 personer: 3500 kr.
För fler personer tillkommer en avgift på 300 kr/person.

På relaxen har vi en åldersgräns på 18 år. Söndagar är barn från 3 år (måste vara blöjfria) välkomna i vuxet sällskap. Separat entréavgift gäller till relaxen, se priser här

Välkommen!

Relax bubbelpool Kungsbacka

Relax solstol Kungsbacka

Boka tid för relax