Kungsbacka badhus
Information

Simhallen är öppen för drop in, vid köbildning sker kön på utsidan av byggnaden. För mer information ring receptionen på telefon 010-450 90 60.
Vi håller fortsatt avstånd. Ta hand om er!

Kungsbacka badhus Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Relax i Kungsbacka

I vår fina oas kan du koppla av både inne och ute. Njut av en stunds avkoppling i relaxen, bada bubbelpool, slappna av i sköna vilstolar och basta. En stund i relaxen är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen.

Så passa på att unna dig lite avkoppling i denna avstressande SPA-miljö och bli skön i både kropp och själ. När du bytt om och duschat stiger du in i vårt nav, det tropiska rummet med varmkällans porlande som en central del. Härifrån orienterar du dig till hela vårt bastulandskap, den nordiska loungen och vår terrass med bubbelpool och ett härligt soldäck. Vid bemanning finner du bastuvärden troligast vid den långa disken. Hos bastuvärden köper du även vår lyxiga sparitual från Maria Åkerberg och fluffiga badrockar. Kanske kan bastuvärden locka med något salt att mumsa på och något svalt att skölja ner med.

Servering

Här kan du njuta av något gott att dricka samt beställa något att äta från vår relaxmeny. Serveringen är öppen vissa tider och övrig tid går det bra att handla förfriskningar och tilltugg i vårt café en trappa ner.

Öppettider & priser

Relaxens öppettider hittar du här medley.se. Inom kort kommer det att finns möjlighet att boka vissa tider för slutna sällskap. Åldersgräns 18 år. På söndagar är barn/ungdomar välkomna i vuxet sällskap. Separat entréavgift gäller till relaxen, se priser här

Välkommen!

Relax bubbelpool Kungsbacka

Relax solstol Kungsbacka

Boka tid för relax