Kungsbacka badhus Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Gym i Kungsbacka

I Kungsbacka badhus hittar du ett toppmodernt gym utrustat med den senaste utrustningen och teknologin. Här hittar du allt från digitaliserade cirkelträningsmaskiner, konditions- och styrkemaskiner till fria vikter.

Gymmet i Kungsbacka badhus är cirka 1 000 kvadratmeter. Oavsett om du letar efter kondition eller styrka finns det hos oss. I de olika zonerna i gymmet finns det något för alla, träningsovan som träningsvan, gammal som ung. 

Vår utbildade personal finns till hands för att svara på träningsfrågor och när du behöver motivation för att nå dina mål.

Biocircuit tar cirkelträningen till en ny nivå

I gymmet finns även en innovativ och effektiv cirkelträning i digitaliserade maskiner. Maskinerna ställer automatiskt in sig efter dina förutsättningar och ser till att du tränar hela kroppen såväl effektivt som rätt och säkert. Det guidade programmet ger dig en motiverande och personlig träningsupplevelse med direkt återkoppling på din prestation. Dessutom är den snabb och enkel då du slipper manuella justeringar av maskinerna och onödig väntetid. Läs mer om Biocircuit här

Biocircuit

Allmän information

Från din 15-årsdag är du välkommen att på egen hand träna i vårt gym. Från din 10-årsdag är du välkommen att tillsammans med vuxet sällskap träna på särskilda tider i gymmet.

Alla gymbesökare behöver ta med inneskor och handduk.