Medley
Förändrade bokningsregler pass

Pga hög belastning på medley.se och appen då vi släpper pass kl 12 justerar vi nu bokningsreglerna. Pass är från tisdag 13/10 bokningsbara 72 timmar innan passet startar. Tack för din förståelse!

Kungsbacka badhus
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Gruppträning i Kungsbacka

Kungsbacka simhall har stängt från 30 mars. Nya Kungsbacka badhus öppnar 9 maj. I april har du som är medlem kostnadsfri träning och bad i Fjärås simhall samt utomhusträning i anslutning till Kungsbacka simhall.

Utomhusträning t.o.m 8 maj:

Måndagar

17.30 Intervall 30min 

18.10 Cirkel 45min 

Onsdagar

17.30 Intervall 30min 

18.10 Cirkel 45min 

Hos oss på Kungsbacka badhus hittar du gruppträningspass för alla intressen och behov. Vi erbjuder ett brett urval av pass för att du ska kunna hitta det som passar din träning. I gruppträningen hittar du allt från Medleys egna konceptpass till Les Mills förkoreograferade pass. Här finns både konditions-, styrke- och rörlighetspass på schemat. En viss del av gruppträningen bedrivs i gymmet.

För dig som fokuserar på rörlighet har vi unikt framtagna pass där våra instruktörer riktar in sig på lugna och behagliga övningar som förbättrar flexibiliteten. För dig som vill ha mer intensiv träning har vi pass inom gruppträning som fokuserar på styrketräning och kondition. Vi har även ett flertal olika pass inom vattengympa som bidrar till skonsam och funktionell träning. Våra inspirerande instruktörer leder pass för både otränade och vältränade.

Från din 13-årsdag är du välkommen att på egen hand delta på alla våra gruppträningspass. På utvalda familjepass får även barn från och med sin 10-årsdag vara med tillsammans med vuxen. 

Du bokar som vanligt i appen eller här på webben. Se nedan för vårt lokala schema och utbud.

(OBS du kan alltså inte boka pass än)

Hitta något som passar dig