Kungsbacka badhus
Observera!

Hopptornet avstängt på grund av underhåll måndag 6/2- torsdag 9/2

Kungsbacka badhus Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Familjeträning i Kungsbacka

Det bästa sättet att få alla i familjen att börja träna är förstås att göra det tillsammans! Välkommen till Kungsbacka badhus!

Passa på att träna tillsammans med ditt barn hos oss i Kungsbacka badhus. Att röra på sig som ung ger en positiv effekt på såväl fysisk som psykisk hälsa under resten av livet, och det är aldrig för sent för vuxna att komma igång. Hos oss kan ditt barn följa med både på vissa gruppträningspass och till gymmet. Familjegruppträningspassen är utformade för att vara lika roliga och nyttiga för barn, ungdomar och föräldrar, så lämna inga motvilliga tonåringar hemma – de kommer tacka dig. Fast om flera år alltså.

Till gymmet kan du ta med ditt barn från barnets 10-årsdag. Familjeträningen gäller under vissa tider i veckan och ni behöver gå igenom en gyminstruktion innan. Den bokar du i receptionen på din anläggning. Då kommer en instruktör att hjälpa er att göra er träning både effektivare och roligare. Sedan kan ni tävla om vem som är starkast.

Bli medlem

Vårt mål för dig som medlem på Medley är att du ska känna och uppleva glädje men också framgång i din träning. Vi tror oss hittat vägen för att nå resultat och vi är redo att stötta dig. För att lyckas behöver vi lyssna på vad du vill med din träning och vilka mål du har. Vi kommer att göra allt för att vägleda dig så att du hittar rätt och inspirerar dig i din strävan att uppnå dina mål. 

Hos oss kan du skräddarsy ditt medlemskap utifrån vad, var och när du vill träna. Ditt pris summeras utifrån dina val.