Kungsbacka badhus
Pga nya allmänna råd i hela Sverige

Simhallen är stängd för drop in besök för allmänheten. Vi har endast bokningsbara tider för motionssim. Vänligen läs mer här kring vad som gäller övrig verksamhet. Ta hand om dig

Mer information

Kungsbacka badhus
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Biocircuit tar cirkelträningen till en ny nivå

I vårt ultramoderna gym erbjuder vi innovativ och effektiv cirkelträning i automatiserade och digitaliserade maskiner - Biocircuit. Cirkelträningen är individuell och passar alla, oavsett träningsvana eller tidigare erfarenhet.

Vad är Biocircuit

Cirkelträning i Biocircuit genomförs i  8 cirkelträningsmaskiner; 2 konditionsmaskiner och 6 styrkemaskiner. 12 personer kan träna samtidigt utan att det riskerar att bli kö, men givetvis går det lika bra om du är själv på gymmet. Ett pass på 2 varv i Biocircuit tar 30 minuter. Snabb och effektiv träning helt enkelt!

Vilka maskiner och program innehåller cirkelträningen

  • Löpband - valfri hastighet, går alldeles utmärkt att gå
  • Cykel - valfri hastighet
  • Ben
  • Rodd (rygg)
  • Lats (rygg)
  • Bröst
  • Mage
  • Axel

Cirkeln kan köras i 5 olika program; Start moving, Stay young, Tone your body, Lose weight och Boost performance. Med dessa program får du hela tiden progression och resultat i din träning. Det finns även variationer på de 5 olika programmen vilket gör att variationen på cirkelträningen är väldigt stor.

Så funkar det

Du får stöd och hjälp med inställningarna vid första besöket samt tillgång till personlig hjälp av kunnig personal på bestämda tider. Du loggar in med hjälp av ditt armband. Maskinerna ställer in sig automatiskt efter dina förutsättningar och ser till att du tränar hela kroppen såväl effektivt som rätt och säkert. Det guidade programmet ger dig en motiverande och personlig träningsupplevelse med direkt återkoppling på din prestation. Du behöver inte tänka på antal repetitioner eller belastning- det fixar Biocircuit åt dig.

Prova på

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt provtillfälle hos oss i receptionen. Under vecka 38 och 39 erbjuder vi en två veckor lång kostnadsfri provperiod.

Pris

För att träna i Biocircuit behöver du ett premiummedlemskap. Du kan uppgradera ditt befintliga träningsmedlemskap till premium. Du köper ditt premiummedlemskap i receptionen. 

Begränsat antal platser.

Välkommen!