Kungsbacka badhus
Observera!

Onsdag 31/5 är relaxen stängd på grund av tekniskt underhåll

Kungsbacka badhus Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Biocircuit tar cirkelträningen till en ny nivå

I vårt ultramoderna gym erbjuder vi innovativ och effektiv cirkelträning i automatiserade och digitaliserade maskiner - Biocircuit. Cirkelträningen är individuell och passar alla, oavsett träningsvana eller tidigare erfarenhet.

Vad är Biocircuit

Cirkelträning i Biocircuit genomförs i  8 cirkelträningsmaskiner; 2 konditionsmaskiner och 6 styrkemaskiner. 12 personer kan träna samtidigt utan att det riskerar att bli kö, men givetvis går det lika bra om du är själv på gymmet. Ett pass på 2 varv i Biocircuit tar cirka 35 minuter. Snabb och effektiv träning helt enkelt!

Vilka maskiner och program innehåller cirkelträningen

  • Löpband - valfri hastighet, går alldeles utmärkt att gå
  • Cykel - valfri hastighet
  • Ben
  • Rodd (rygg)
  • Lats (rygg)
  • Bröst
  • Mage
  • Axel

Cirkeln kan köras i 5 olika program; Start moving, Stay young, Tone your body, Lose weight och Boost performance. Med dessa program får du hela tiden progression och resultat i din träning. Det finns även variationer på de 5 olika programmen vilket gör att variationen på cirkelträningen är väldigt stor.

Så funkar det

Första gången bokar du tid med en instruktör som hjälper dig med inställningar och utförande. Efter det har du tillgång till uppföljningar för att få stöd och hjälp med din träning så du utvecklas på bästa sätt. Du loggar in med hjälp av din telefon och appen MyWellnes. 

Maskinerna ställer in sig automatiskt efter dina förutsättningar och ser till att du tränar hela kroppen såväl effektivt som rätt och säkert. Det guidade programmet ger dig en motiverande och personlig träningsupplevelse med direkt återkoppling på din prestation. Du behöver inte tänka på antal repetitioner eller belastning- det fixar Biocircuit åt dig.

Pris

Biocircuit ingår i våra träningsmedlemskap.  

Välkommen!