Kungsbacka badhus
Observera!

Fredag 14/4 - Söndag 16/4 är Motionsbassängen stängd på grund av simtävling. Familjebadet är öppet som vanligt.

Kungsbacka badhus Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Bada & simma i Kungsbacka

Nya Kungsbacka badhus är komplett såväl för stor som för liten. Oavsett om du gillar att simma och vattenträna eller bada och plaska så finns det något för dig. Centralt i anläggningen är vårt härliga familjebad med rutschkanor och fors samt barnäventyr för de minsta barnen. För dig som gillar att simma längder så har du fina motionsmöjligheter i 50 meters bassängen.

Den flexibla 50-metersbassängen ger också bra möjligheter till träning för föreningar och Medleys simkurser. I de två undervisningsbassängerna kan du öva simning med dina barn och där kommer även simskolorna hålla till.

Givetvis finns det även något för dig som gillar höjder med hoppsviktar på 1 och 3 meter. I badet kommer det även vara möjligt att ha badkalas med olika teman.

Här hittar du bassängschema

Helger & lov 

På helger och lov har vi alltid lite extra kuliga aktiviteter i simhallen för hela familjen. Bland aktiviteterna på helger och lov finns; bingobricka, skattjakt, tipspromenad, bollhav, rutschkanerace, ankrace i rutschkana och Flodis-besök. Utbudet för våra helgaktiviteter kan variera mellan olika dagar, håll koll under våra nyheter om du vill veta mer om vad som händer just till kommande helg eller lov. Självklart är vattnet alltid varmt, kaffet nybryggt och glassen svalkande. Varmt välkommen att bada och umgås hos oss med dina barn när du är ledig!

Boka tid relax