Järfällabadet Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Gym i Järfälla

På Järfällabadet hittar du en toppmodernt gym utrustat med de senaste maskinerna. Oavsett om du är ute efter traditionell styrketräning, konditionsträning eller mer funktionell träning så hittar du det hos oss.

På Järfällabadet finns ett fullt utrustat och modernt gym på cirka 1 000 kvadratmeter. Här finns något för alla. Alltifrån lättanvända konditions- och styrketräningsmaskiner, till fria vikter och en bur/rigg. Vår utbildade personal finns till hands för att svara på träningsfrågor och när du behöver motivation för att nå dina mål.

Alla gymbesökare behöver ta med sig rena inneskor och ha på sig rena träningskläder (överdel/underdel).

Oavsett om du är ute efter traditionell styrketräning, konditionsträning eller mer funktionell träning så hittar du det hos oss.

Gym med/för barn
Från din 15-årsdag är du välkommen att på egen hand träna i vårt gym. Från din 10-årsdag är du välkommen att tillsammans med vuxet sällskap träna i gymmet. From 13 Juni 2022 kommer vi att ha specifika tider när barn med barntillägg får träna med vuxet sällskap i gymmet. Onsdagar kl.15.00-17.00 & Lördagar kl.10.00-13.00. Det är tillåtet att ta med spädbarn i bilbarnstol vardagar mellan kl 9-15 men av säkerhetsskäl får de ej vistas runt de fria vikterna.