Järfällabadet Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Bada & Simma i Järfälla

Välkommen att bada och simma hos oss i Järfälla på Järfallabadet. Här finns en motionsbassäng, multibassänger, bubbelpool och massa kul för barn och vuxna.

Bassänger

Järfällabadet har en stor bassäng med olympiska mått 50x25 meter där allmänheten samsas över ytan tillsammans med föreningslivet. Den är delbar på mitten till 25x25 och 23,5x25 meter och håller 28 graders temperatur. Oavsett tid under våra öppettider erjuder vi alltid banor för motionssim, snabb-banor och lek i stora bassängen. Här finns också två multibassänger med 32-33 graders värme med höj/sänkbar botten och ett leklandskap med 34 graders värme för de mindre barnen. Du kan även njuta av värme i våra bastur och bubblor i vår bubbelpool.

Här hittar du bassängschema

Rutschkanor

På Järfällabadet finns 2 vattenrutschkanor, varav en med ringar. Gillar du att tävla med dina vänner så finns det även tidtagning i den ena rutschkanan.

Helger & lov 

På helger och lov har vi alltid lite extra kuliga aktiviteter i simhallen för hela familjen. Bland aktiviteterna på helger och lov finns; bingobricka, skattjakt, tipspromenad, bollhav, rutschkanerace, ankrace i rutschkana och Flodis-besök. Utbudet för våra helgaktiviteter kan variera mellan olika dagar, håll koll under våra nyheter om du vill veta mer om vad som händer just till kommande helg eller lov. Självklart är vattnet alltid varmt, kaffet nybryggt och glassen svalkande. Varmt välkommen att bada och umgås hos oss med dina barn när du är ledig!

Viktig information

Barn under 12 år måste, oavsett simkunnighet, alltid ha sällskap av ombytt, simkunnig betalande vuxen.