Centralbadet
Information

Åter öppet igen, välkomna

P.g.a ommålning av Crocco kan en stark doft förekomma.

Barnbas

Centralbadet Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Bada & simma i Norrköping

På Centralbadet finns en 25-metersbassäng med 7 banor och hopptorn, undervisningsbassäng, ett vattenland för våra yngsta besökare och ett äventyrsbad.

Bassänger

På Centralbadet finns en 25-metersbassäng med 7 banor och hopptorn, undervisningsbassäng, ett vattenland för våra yngsta besökare och ett äventyrsbad. Sommartid öppnar vi upp vårt utomhusbad med en 25-meterbassäng, 50-metersbassäng, barnbassäng och en hopptornsbassäng. I stora bassängen är vattentemperaturen ca 28ºC, i undervisningsbassängen ca 30ºC.

Äventyrsbad

I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare! Här hittar du två grymma vattenrutschbanor, en för stora och en för små. I vattenlandet simmar du runt bland vattenpist och kanaler. Det finns också en strömkanal och en tunnel till utebassängen. När du lekt av dig lite finns en skön bubbelpool att relaxa i och en klättervägg att klänga på. I äventyrsbadet ska alla kunna ha det kul och spännande. Miniäventyret Croco Island ger även våra allra yngsta besökare ett litet badäventyr för sig. Kom och lek bland fantasidjuren i en härlig miljö!

Croco Island

För våra yngsta vattenälskare har vi vårt fina familjebad Croco Island. Croco Island är placerat i ett ostört hörn med helglasvägg med fin vy mot utebadet. Badblöjbyxa är obligatoriskt. Om du inte har någon sedan tidigare kan du köpa en i vår shop. 

Musiksim

Njut av lugn och ro och simma till ljuv musik på vårt musiksim på onsdagar 6.30-8.30 och torsdagar 6.30-8.30. Musiksim har vi under höst, vinter och vår med undantag för vissa skollovsveckor.

Utomhusbad

På sommaren kan du njuta på Centralbadets stora, härliga utomhusbad. Vi har en 50-metersbassäng, en 25-metersundervisningsbassäng och en rund hoppbassäng med 3-10 meters hopptorn.

Helger & lov 

På helger och lov har vi alltid lite extra kuliga aktiviteter i simhallen för hela familjen. Bland aktiviteterna på helger och lov finns; bingobricka, skattjakt, tipspromenad, bollhav, rutschkanerace, ankrace i rutschkana och Flodis-besök. Utbudet för våra helgaktiviteter kan variera mellan olika dagar, håll koll under våra nyheter om du vill veta mer om vad som händer just till kommande helg eller lov. Självklart är vattnet alltid varmt, kaffet nybryggt och glassen svalkande. Varmt välkommen att bada och umgås hos oss med dina barn när du är ledig!

Övrig information

Omklädningsrum, toaletter och duschar finns i Centralbadets simhall. Barn under 12 år måste, oavsett simkunnighet alltid ha sällskap av ombytt, simkunnig betalande vuxen. Läs mer under Viktig information.

Boka tid för motionssim