Centralbadet
Information

Hoppbassäng stängd 27-28/6 pga tekniska problem.

Från den 10/6 är 25m bassängen inomhus stängd pga underhåll, beräknas pågå i ca:3 veckor.

Relaxen är stängd för säsongen, öppnar åter 1/9.

Mer information

Centralbadet Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Bada & simma i Norrköping

På Centralbadet finns en 25-metersbassäng med 7 banor och hopptorn, undervisningsbassäng, ett vattenland för våra yngsta besökare och ett äventyrsbad.

Bassänger

På Centralbadet finns en 25-metersbassäng med 7 banor och hopptorn, undervisningsbassäng, ett vattenland för våra yngsta besökare och ett äventyrsbad. Sommartid öppnar vi upp vårt utomhusbad med en 25-meterbassäng, 50-metersbassäng, barnbassäng och en hopptornsbassäng. I stora bassängen är vattentemperaturen ca 28ºC, i undervisningsbassängen ca 30ºC.

Äventyrsbad

I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare! Här hittar du två grymma vattenrutschbanor, en för stora och en för små. I vattenlandet simmar du runt bland vattenpist och kanaler. Det finns också en strömkanal och en tunnel till utebassängen. När du lekt av dig lite finns en skön bubbelpool att relaxa i och en klättervägg att klänga på. I äventyrsbadet ska alla kunna ha det kul och spännande. Miniäventyret Croco Island ger även våra allra yngsta besökare ett litet badäventyr för sig. Kom och lek bland fantasidjuren i en härlig miljö!

Croco Island

För våra yngsta vattenälskare har vi vårt fina familjebad Croco Island. Croco Island är placerat i ett ostört hörn med helglasvägg med fin vy mot utebadet. Badblöjbyxa är obligatoriskt. Om du inte har någon sedan tidigare kan du köpa en i vår shop. 

Musiksim

Njut av lugn och ro och simma till ljuv musik på vårt musiksim på måndagar kl 18.00-20.30, onsdagar 6.30-8.30 och torsdagar 6.30-8.30. Musiksim har vi under höst, vinter och vår med undantag för vissa skollovsveckor.

Utomhusbad

På sommaren kan du njuta på Centralbadets stora, härliga utomhusbad. Vi har en 50-metersbassäng, en 25-metersundervisningsbassäng och en rund hoppbassäng med 3-10 meters hopptorn.

Övrig information

Omklädningsrum, toaletter och duschar finns i Centralbadets simhall. Barn under 12 år måste, oavsett simkunnighet alltid ha sällskap av ombytt, simkunnig betalande vuxen. Läs mer under Viktig information.

Boka tid för motionssim