Medley
Förändrade bokningsregler pass

Pga hög belastning på medley.se och appen då vi släpper pass kl 12 justerar vi nu bokningsreglerna. Pass är från tisdag 13/10 bokningsbara 72 timmar innan passet startar. Tack för din förståelse!

Centralbadet
Renovering av omklädningsrum, start måndag den 26/10!

Innebär mindre antal omklädningsrum,skåp, duschar och bastu.
om många vill besöka oss samma dag kan vi behöva stoppa för fler inpasseringar den dagen.
Håll dig uppdaterad via FB och hemsida.

Centralbadet
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Äventyrsbad i Norrköping

Välkommen till vårt badland på Centralbadet i Norrköping. Här badar stora och små både ute och inne. Vattenrutschbanor, strömkanaler och massa kul!

I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare! Här hittar du två grymma vattenrutschbanor, en för stora och en för små. I vattenlandet simmar du runt bland vattenpist och kanaler. Det finns också en strömkanal och en tunnel till utebassängen. När du lekt av dig lite finns en skön bubbelpool att relaxa i och en klättervägg att klänga på.

I äventyrsbadet ska alla kunna ha det kul och spännande. Miniäventyret Croco Island ger även våra allra yngsta besökare ett litet badäventyr för sig. Kom och lek bland fantasidjuren i en härlig miljö!

Croco Island

För våra yngsta vattenälskare har vi vårt fina familjebad Croco Island. Croco Island är placerat i ett ostört hörn med helglasvägg med fin vy mot utebadet.

Blöjbyxa är obligatoriskt. Om du inte har någon sedan tidigare kan du köpa en i vår shop.