Arena Grosvad Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Bada & simma i Finspång

Välkommen att bada och simma hos oss på Arena Grosvad. Vi har ett flertal olika bassänger för bad, lek, motion och träning.

Bassänger

Arena Grosvad är en modern bad- och friskvårdsanläggning med en 25-metersbassäng som passar perfekt för bad, lek, motion och träning. Vi har också en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten.

För dig som gillar att nöta längder som motion kan det vara bra att veta att vi under våra öppettider alltid har banor tillgängliga för motionssimning.

Detaljerat bassängschema hittar du här

Äventyrsbad

Arena Grosvad erbjuder ett av Sveriges härligaste äventyrsbad! I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare. Här hittar du två grymma vattenrutschbanor: snabba Black Hole på 68 m och krokiga Magic Eye på 95 m. I vattenlandet simmar du runt bland vattenkaskader, kanoner och kanaler. Det finns också en skön bubbelpool att relaxa i.

I äventyrsbadet ska alla kunna ha det kul och spännande. Miniäventyret ger de allra minsta barnen ett litet badäventyr för sig. Kom och lek bland fantasidjuren i en härlig miljö.

Helger & lov 

På helger och lov har vi alltid lite extra kuliga aktiviteter i simhallen för hela familjen. Bland aktiviteterna på helger och lov finns; bingobricka, skattjakt, tipspromenad, bollhav, rutschkanerace, ankrace i rutschkana och Flodis-besök. Utbudet för våra helgaktiviteter kan variera mellan olika dagar, håll koll under våra nyheter om du vill veta mer om vad som händer just till kommande helg eller lov. Självklart är vattnet alltid varmt, kaffet nybryggt och glassen svalkande. Varmt välkommen att bada och umgås hos oss med dina barn när du är ledig!

Viktig information

Barn under 12 år måste, oavsett simkunnighet, alltid ha sällskap av ombytt, simkunnig betalande vuxen. Läs mer under Viktig information.