Arena Grosvad
Relaxavdelningen bokad 29/10

OBS! Ångbastu stängd - vi inväntar service!
Den 29/10 är relaxavdelningen inkl. omkl.rum bokade 15.30-18.00. Vi hänvisar till omklädningsrum på entréplan under denna tid.

Mer information

Arena Grosvad Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Bada & simma i Finspång

Välkommen att bada och simma hos oss på Arena Grosvad. Vi har ett flertal olika bassänger för bad, lek, motion och träning.

Bassänger

Arena Grosvad är en modern bad- och friskvårdsanläggning med en 25-metersbassäng som passar perfekt för bad, lek, motion och träning. Vi har också en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten.

För dig som gillar att nöta längder som motion kan det vara bra att veta att vi under våra öppettider alltid har banor tillgängliga för motionssimning.

Detaljerat bassängschema hittar du här

Äventyrsbad

Arena Grosvad erbjuder ett av Sveriges härligaste äventyrsbad! I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare. Här hittar du två grymma vattenrutschbanor: snabba Black Hole på 68 m och krokiga Magic Eye på 95 m. I vattenlandet simmar du runt bland vattenkaskader, kanoner och kanaler. Det finns också en skön bubbelpool att relaxa i.

I äventyrsbadet ska alla kunna ha det kul och spännande. Miniäventyret ger de allra minsta barnen ett litet badäventyr för sig. Kom och lek bland fantasidjuren i en härlig miljö.

Barn under 12 år måste, oavsett simkunnighet, alltid ha sällskap av ombytt, simkunnig betalande vuxen.

Läs mer under Viktig information.