Älvsbyns sportcenter Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Praktisk information Älvsbyns sportcenter

Praktisk information inför ditt första besök hos oss på Medley.

  • Vi är en kontantfri anläggning men det går jättebra att betala med Swish eller. Du kan även köpa din produkt via vår hemsida, se till att välja Medley Älvsbyn. Vill du göra ditt köp på plats i kassan så se över vilka tider vi är bemannade på vår webbplats. 
  • För inpassering behöver du ett entréband, medlemskap,kort eller engångsbiljett. Ett träningstillfälle kan du köpa för 140 kronor. När du tecknar medlemskap och köper till armbandet för 75kr kan du använda det för inpassering i våra dörrar från 05.00 -23.00 se till att alltid registrera/blippa ditt band. Hos oss behöver du ett hänglås för att kunna låsa in dina personliga tillbehör i omklädningsrummet.
  • Ta med dig dina skor in i omklädningsrummet och lägg dem i ditt skåp eller använd skohyllan innanför huvudentren.
  •  Här kommer du att kunna träna styrka och kondition i gym och under ledarledda gruppträningspass. Bemannat under vissa tider.(se vår webbplats för Medley Älvsbyn). Du kan på ett enkelt sätt teckna ditt medlemskap här via webbplatsen.
  • Dessutom hjälper vi dig att komma igång eller ta nästa steg i din träning genom att erbjuda träningsresan med upp till 4 instruktörs träffar och workshops.
  • För Älvsbyns sportcenter gäller inte samma utbud som på andra Medley Anläggningar, till exempel så hanteras allt som rör badet av Älvsbyns kommun. Det innebär till exempel att det i våra träningsmedlemskap här på Älvsbyns sportcenter inte ingår vattenträning, bad eller simning. Det innebär också att vi inte erbjuder simskola. 
  • När personalen instruerar i träningsresan så kommer kassan vara obemannad under denna tid och vi kommer ha svårt att vara behjälplig just då. Hoppas ni har förståelse för det.

    Vi hoppas du får en härlig stund hos oss. Varmt välkommen!