Älvsbyns sportcenter
Den 27 mars öppnar vi gymmet med gruppträning här i Älvsbyns sportcenter
Älvsbyns sportcenter Bli medlem
Spara som favorit Sparad som favorit
Spara centret som favorit genom att klicka på ovanstående länk X

Gruppträning i Älvsbyn

Hos oss på Älvbyns sportcenter hittar du gruppträningspass för alla intressen och behov. Vi erbjuder ett brett urval av pass för att du ska kunna hitta det som passar din träning. För dig som fokuserar på rörlighet har vi unikt framtagna pass där våra instruktörer riktar in sig på lugna och behagliga övningar som förbättrar flexibiliteten. För dig som vill ha mer intensiv träning har vi pass inom gruppträning som fokuserar på styrketräning och kondition. Våra inspirerande instruktörer leder pass för både otränade och vältränade.

Från din 15-årsdag är du välkommen att på egen hand delta på alla våra gruppträningspass. På utvalda pass markerade med glad gubbe :) får även barn från och med sin 10-årsdag vara med tillsammans med vuxen. 

Gruppträningsschemat innehåller till en början Medleys egna konceptpass. Vi kommer även att ha cirkelträningspass i gymmet samt uteträning och online-pass. Vi kommer kontinuerligt att utöka med fler pass, bland annat Les Mills-pass. Vi ser gärna att du kommer med önskemål kring vilka pass du vill ha på schemat - det finns alla möjligheter att påverka utbudet.

Uppskattningsvis startar vi med cirka 15 pass/vecka. Så fort vi öppnat kommer du att kunna se gruppträningsschemat och boka pass i appen eller här på webben.

 

Hitta något som passar dig