Showdans

Dans, musik och glada barn är en oslagbar kombo.

I vår showdans får barn och unga chansen att testa flera olika dansstilar tillsammans med våra duktiga instruktörer. Varje pass är förkoreograferat och anpassat efter barnens ålder och utveckling, vilket innebär att alla kan vara med, oavsett förkunskaper.

Kursen är 11 tillfällen och avslutas med en färgsprakande show där alla är välkomna! Hos oss kan alla dansa!

Alla barn som deltar i våra kurser får dessutom bada gratis på våra Medley-anläggningar under hela kursen.

Här hittar du musiken vi dansar till

Vi har en kurs på vårterminen och en på höstterminen. 

Lokala avvikelser i anläggningarnas utbud kan förekomma.

Showdans på Medley

Showdans 2-3 år

Dans och rörelse för de allra yngsta. Idén är enkel: Till härlig musik ska vi ha en rolig stund tillsammans. Vi startar alltid med en samling och sedan är det dags för dans, både för barn och föräldrar. Målet är att barnen ska känna rörelseglädje, helt utan krav.

Showdans 4-5 år

Perfekt för alla barn mellan 4-5 år som gillar musik, dans och lek. Vi både dansar och leker till olika musikstilar, och utforskar tillsammans dansens och musikens värld!

Showdans 6-7 år

Vi dansar och har roligt tillsammans – både till nya hits och gamla godingar. Här börjar vi utforska olika dansstilar så att barnen har möjlighet att testa sig fram, och ta reda på vad de tycker är roligast.

Showdans 8-9 år

Med både den senaste musiken och gamla godingar dansar vi och har roligt tillsammans. Vi blandar olika dansstilar så att barnen har möjlighet. Perfekt för både nya och rutinerade dansare!

Showdans 10-13 år

50 minuters danspass för de äldsta barnen. Vår idé är att alla barn ska kunna vara med och dansa hos oss. Genom förkoreograferade danser kommer barnen känna igen många av låtarna och stegen, vilket gör att både glada nybörjare och lite mer erfarna dansare kan vara med.