Podcast

Lyssna på Medleys egen podcast Simpodden.

Intresset för simning har aldrig varit större. Vansbrosimningen har slagit anmälningsrekord flera år i rad och antalet triathlon- och swimrunlopp har exploderat. Simtrenden har märkts tydligt i trycket på Medleys crawlkurser. Vi hoppas att vår podcast kan öka intresset för simning ytterligare och vill erbjuda lyssnarna både information och inspiration. Ämnena som diskuteras i Simpodden är kopplade till simning men variera mellan allt från babysim och etikettregler för snabbanan till intervjuer till med kända personligheter som Lars Frölander och Jonas Colting.

Programledaren Hans Albrektsson är till vardags informationsansvarig på Medley och har en bakgrund som simmare med fem SM-guld i bagaget. Hans har tidigare varit tränare för ungdoms- och juniorlandslagssimmare i Linköping, coach för Medleys crawlkurser sedan 2009 och är från 2015 en av Vansbrosimningens experter när det gäller simteknik.

Nya avsnitt av Simpodden kommer att komma varje månad, du kan lyssna på här på webbsajten eller via podcastappen i din smartphone, podcasten finns för både iPhone och Android.