Samarbeten

Medley har som strategi att hitta nära och långsiktiga samarbeten med externa aktörer på central och lokal nivå, i syfte att få fler människor att aktivera sig på land och i vatten.

Minimaran

Stockholm Mini marathon är löparfesten för barn där det viktiga inte är att komma först eller att få en bra tid, utan att kämpa väl. Medley sköter uppvärmningen och vår kompis FLODIS hjälper till att peppa alla deltagare inför, under och efter loppet.

Gå till Minimarans webbsajt

Svensk Simidrott

Medley samarbetar med Svensk Simidrott genom konceptet Bästa tvåan, trean och fyran - en lekfull skoltävling som främjar mer aktivitet i vattnet för barn och ungdomar. Dessutom finns Medley alltid med som samarbetspartner när Mästerskapstävlingar arrangeras i våra egna eller närliggande anläggningar.

Gå tilll Svensk Simidrotts webbsajt

Vansbrosimningen

Alla Medleys crawlkurser är Vansbro-certifierade. Det betyder att Vansbrosimningen satt sin godkänt-stämpel på kursinnehållet och vår interna instruktörsutbildning. Tillsammans vill vi få fler att upptäcka simning som en enkel, rolig, skonsam och effektiv träningsform. Läs gärna mer om vårt engagemang kring vansbrosimningen. 

Gå till Vansbrosimningens webbsajt

Ving

Medley ansvarar sedan 2014 för simskolan på utvalda Sunwing-destinationer i Medelhavet och Thailand. Hittills har över 3 000 barn från de skandinaviska länderna fått ökad vattenvana och lärt sig simma på semestern med hjälp av våra erfarna instruktörer och simlärare. Vi har även crawlkurser för vuxna på utvalda destinationer. 

Gå till Vings webbsajt

WaterAid

Vi är stolt samarbetspartner till WaterAid. Genom aktiviteter i vattnet bidrar vi och alla våra besökare till att fler människor runt om i världen får tillgång till rent vatten och säker sanitet. Det mest kända exemplet på detta är vårt välgörenhetssim Simma för Livet.

Utöver dessa centrala samarbetsparter gör vi massvis med spännande saker tillsammans med företag, föreningar och organisationer i alla kommuner där vi verkar. Håll utkik efter Medley.

Gå till WaterAids webbsajt

Smart Senior

Som Smart Senior får du 20 % rabatt på alla våra träningsmedlemskap. För att ta del av erbjudandet så är du välkommen att besöka något av våra träningscenter och visa upp ditt Smart Seniorkort i receptionen. Du hittar ditt närmaste center här

Gå till Smart Seniors webbsajt

100% Ren hårdträning

Alla våra gym är certifierade 100% ren hårdträning.

Här kan du läsa mer prodis.se och renhardtraning.com

SLS (Svenska Livräddningssällskapet)

Samarbetet syftar till att stärka Medley i sitt säkerhetsarbete och det förebyggande arbetet med att förhindra olyckor och drunkningar, i de anläggningar vi bedriver verksamhet.