Organisation

Möt Medleys ledningsgrupp bestående av personer med lång erfarenhet av både friskvårds-, ekonomi-, nöjes- och resebranschen. Våra e-postadresser är fornamn.efternamn@medley.se.

Verkställande direktör

Daniel Almgren

Jag drivs av att få fler människor att hitta sin modell för ett liv i rörelse. På Medley vill jag att alla, oavsett ålder, ska trivas och känna sig hemma - i vattnet eller på gymmet. Extra viktigt för oss är att erbjuda dem som just startar igång sin träningsresa den hjälp de behöver för att etablera en god vana och finna glädjen i ett aktivt liv.
Affärsutvecklingschef

Camilla Eriksson

Brinner för ett bra ledarskap och älskar att se människor utvecklas omkring mig. Att få arbeta på ett företag som gör skillnad i samhället genom att bidra till ökad simkunnighet, stimulera fler till träning och ökad hälsa - gör att varje dag är stimulerande.
CFO

Irene Barnå

Som förälder har jag följt barnen genom babysim, simskola och simträning och har sett vad simkunnighet ger i form av glädje, trygghet, rörelse och lek i vatten. Jag är stolt att representera Medleys arbete inom både bad och träning och att få bidra till en ekonomiskt hållbar verksamhet.
Marknadsdirektör

Tomas Bjernudd

Att få jobba med träningen i ett långt mycket större perspektiv än min egen känns fantastiskt. Medley bidrar i dag till att många har ett mer aktivt, friskare och gladare liv. Det är jag en del av och det gör mig stolt.
Regionchef Stockholm

Per von Krusenstierna

Jag gillar motionssim som träningsform, känns även meditativt att vara i vattnet, kombinationen med Medley station är för mig perfekt. Jag uppskattar god mat med passande drycker, att hålla mig aktiv möjliggör detta som för de flesta av Medleys kunder.
Regionchef södra Sverige

Martin Lind

Martin brinner för utveckling av både medarbetare och de anläggningar vi driver. Att varje dag få arbeta med dessa viktiga mötesplatser och att få vara en del i både liten och stor framgång är helt fantastiskt. Den egna fritiden spenderas i det lokala föreningslivet. Genom åren har det varit mycket Svenska livräddningssällskapet, men just nu ligger engagemanget främst i den lokala fotbollsklubben.

Claes Mittjas

Verkställande direktör

Tomas Bjernudd 

Marknadschef

Linda Andersson

Ekonomichef

Camilla Eriksson

Affärsutvecklingschef

Per von Krusenstjerna

Regionchef  Stockholm

Martin Lind

Regionchef övriga Sverige