Vi söker bad-och friskvårdsvärd

Vi söker nu dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. I tjänsten ingår en mängd uppgifter där receptions- och cafétjänst samt lokalvård utgör de främsta arbetsuppgifterna.

På Vilundabadet erbjuder vi  gruppträning, bad och café. Vi har också ett av Stockholms härligaste äventyrsbad med vattenrutschbana, strömbassäng och Fritt Fall. Du kan också basta eller ha konferens hos oss. Vilundabadet öppnade 2009 har sedan dess varit en träffpunkt för alla som vill bada, träna och umgås på land och i vatten. Anläggningen ligger centralt i Upplands Väsby.

Medley driver drygt 20 bad- och friskvårdscenter i 16 kommuner runt om i Sverige. Vi jobbar för att alla ska hitta något som passar, oavsett om man är ung eller gammal, nybörjare eller elitidrottare. Vi vill vara det självklara valet i Sverige för en aktiv fritid på land och i vatten.

Vi söker nu dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Du har ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kund som personal. Du kommer att vara vårt ansikte utåt, utstråla och skapa positiv energi. I tjänsten ingår en mängd uppgifter där receptions- och cafétjänst samt lokalvård utgör de främsta arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete i ett expansivt företag, med goda möjligheter till personlig utveckling tillsammans med engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus.

Vid anställning är det ett krav att delta i våra årliga utbildningsdagar inom hjärt- och lungräddning, livräddning samt uppvisa simkunnighet.

Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav då kundbemötande är en viktig del av tjänsten.

Utbildning/erfarenhet inom sälj och service är meriterande.

Jobbtyp:

Timanställning, för rätt person finns möjlighet till mycket timmar.

Tjänstgöringen är förlagd på morgon-,dags- och kvällspass samt helger.

Ansökan

Välkommen med din ansökan. Skicka ditt personliga brev samt ditt cv till vilundabadet@medley.se.

Märk ämnesraden med “Arbetsansökan Vilundabadet”

 

Personuppgiftsbehandling vid rekrytering
Vi behandlar de personuppgifter du skickar till oss som en del av din ansökan, under tiden rekryteringsprocessen pågår. Vår lagliga grund för behandlingen är berättigat intresse och behandlingen är nödvändig för att tillgodose ditt och vårt intresse av att bearbeta din ansökan. För det fall du får anställning hos oss sparas dina personuppgifter med anställningsavtalet som grund. Om du inte får anställning kan vi ändå vilja spara dina personuppgifter för framtida rekryteringar. Vi kommer då att be om ditt samtycke att spara uppgifterna. Om du inte samtycker till att vi sparar dina personuppgifter, raderar vi dem. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. För övriga rättigheter som du som registrerad har, vänligen se avsnitt 7 i vår Dataskyddspolicy.