Vi söker vaktmästare/personlig tränare till nya Järfällabadet

I april 2018 slår vi upp portarna till nya Järfällabadet som är ett toppmodernt bad- och träningscenter innehållande 50-metersbassäng, multibassänger, äventyrsdel, stort gym och 2 st gruppträningslokaler samt servering. Nu söker vi dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet.

Medley är ett privat företag som driver drygt 30 bad- och friskvårdscenter i 21 kommuner runt om i Sverige. Vår strävan är att skapa en helhet som passar alla. Medley som företag erbjuder naturliga karriär- och utvecklingsmöjligheter. Eftersom vi driver bad- och friskvårdscenter i hela Sverige, ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling i en växande organisation.

Nu söker vi dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Du har ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kund som medarbetare.

Du kommer att vara vår person på plats när något behöver fixas i anläggningen. I jobbet ingår ett nära samarbete och avstämningar med fastighetsägare och fastighetsskötare. Du kommer att ansvara för bevakning av garantiåtgärder, systematiskt brandskyddsarbete, riskanalyser, skyddsronder, arbetsmiljöronder etc. I arbetet ingår även att vara instruktör och personlig tränare.

Du är en händig person med erfarenhet av fastighetsskötsel och du gillar att lösa problem. Du har utbildning och erfarenhet som personlig tränare/gyminstruktör.

I tjänsten ingår även sedvanliga receptionsuppgifter, lokalvård, underhåll samt att agera badvakt vid behov. Det finns även möjlighet att leda simskola, crawlkurser och gruppträning om du har denna kompetens. I tjänsten ingår skiftarbete med helgtjänstgöring.

  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

  • Tjänstgöringsgrad 100%

  • Tillträde 2018-01-08

Kontaktuppgifter och ansökan:

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig till maria.jensen@medley.se

Sista ansökningsdag är den 30 november 2017.

Frågor om tjänsten:

Kontakta Maria Jensen via e-post maria.jensen@medley.se alt tel 010-450 91 87.