Vi söker medarbetare till kundservice

Vi söker dig som brinner för att ge service och ett kundbemötande i världsklass.

Nu vill vi hitta dig som vill bli vår kollega och en del av vårt kommersiella team på Medleys centrala kund- och medlemsservice. Arbetet innebär att möta våra medlemmar per telefon, mail eller chat. Dessutom är vi en servicefunktion för våra kollegor på mer är 30 center runt om i landet.

Som person vill vi att du älskar att ha kontakt med människor, brinner för att ge service, tycker om att hantera många utmaningar och inspireras av försäljning. Har du dessutom ett intresse för träning och hälsa är du helt rätt person. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet av kundservice.

Medleys vision är att inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi erbjuder familjära och inspirerande mötesplatser för träning och hälsa, i vatten och på land på mer än 30 center runt om i Sverige. Med en växande organisation och bred verksamhet ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling hos Medley.

Tjänsten

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tjänstgöringsgrad: 100 %.
Placering: Medleys huvudkontor i Solna
Tillträde: Snarast

Kontaktuppgifter och ansökan:

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig till angelika.soderman@medley.se. Sista ansökningsdag är 2018-03-15.

Frågor om tjänsten:

angelika.soderman@medley.se