Vi söker Gym- och PT-ansvarig till nya Järfällabadet

Bli en del av vårt härliga team!

I april 2018 slår vi upp portarna till nya Järfällabadet  som är ett toppmodernt bad- och träningscenter innehållande 50-metersbassäng, multibassänger, äventyrsdel, stort gym och 2 st gruppträningslokaler samt servering.

Medley är ett privat företag som driver drygt 30 bad- och friskvårdscenter i 21 kommuner runt om i Sverige. Vår strävan är att skapa en helhet som passar alla. Medley som företag erbjuder naturliga karriär- och utvecklingsmöjligheter. Eftersom vi driver bad- och friskvårdscenter i hela Sverige, ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling i en växande organisation.

Nu söker vi dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Du har ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kund som medarbetare.

Du kommer att ha gymmet som ditt ansvarsområde och bygga upp en fungerande organisation med personliga tränare. Som gymansvarig skapar du engagemang och delaktighet genom att tillsammans med personalen sätta upp handlingsplaner och rutiner för att nå våra uppsatta mål. Vi vill att du är lyhörd men också beslutsam, du ska med hjälp av en trygg och stolt personal driva arbetet framåt.

Du kommer att ta ansvar för bemanning och schemaläggning på gymmet, och den ekonomiska uppföljningen kopplat till bemanningen kommer därmed vara en viktig del i ditt arbete. Du ska även ansvara för våra timanställda gyminstruktörer/PT.

Du bör ha utbildning och erfarenhet av arbetsledning och du har utbildning och egen erfarenhet som personlig tränare. I tjänsten ingår även sedvanliga receptionsuppgifter, lokalvård, underhåll samt att agera badvakt vid behov. Det finns även möjlighet att leda simskola, crawlkurser och gruppträning om du har denna kompetens. I tjänsten ingår skiftarbete med helgtjänstgöring.

  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

  • Tjänstgöringsgrad 100%

  • Tillträde 2018-01-08

Kontaktuppgifter och ansökan:

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig till maria.jensen@medley.se

Sista ansökningsdag är den 30 november 2017.

Frågor om tjänsten:

Kontakta Maria Jensen via e-post maria.jensen@medley.se alt tel 010-450 91 87.