Lediga jobb

Vi söker gruppträningsinstruktörer

Nu söker vi fler gruppträningsinstruktörer som med nyfikenhet och omtanke vill bli en av oss och sätta kunden i centrum, det ska vara viktigt för dig att kunden får en positiv upplevelse och en skön känsla när de besöker oss på Medley.

Medley vill inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi erbjuder familjära och inspirerande mötesplatser för träning och hälsa, i vatten och på land i fler än 20 anläggningar runt om i Sverige. Med en växande organisation och bred verksamhet ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling hos Medley.

Är du glad, positiv och älskar träning? Vi söker dig som är instruktör eller vill bli och därmed gå utbildning genom oss.

Låter det intressant? Tveka inte att skicka din ansökan redan idag.

Kontaktuppgifter och ansökan:

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig till alice.sjoholm@medley.se

Personuppgiftsbehandling vid rekrytering
Vi behandlar de personuppgifter du skickar till oss som en del av din ansökan, under tiden rekryteringsprocessen pågår. Vår lagliga grund för behandlingen är berättigat intresse och behandlingen är nödvändig för att tillgodose ditt och vårt intresse av att bearbeta din ansökan. För det fall du får anställning hos oss sparas dina personuppgifter med anställningsavtalet som grund. Om du inte får anställning kan vi ändå vilja spara dina personuppgifter för framtida rekryteringar. Vi kommer då att be om ditt samtycke att spara uppgifterna. Om du inte samtycker till att vi sparar dina personuppgifter, raderar vi dem. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. För övriga rättigheter som du som registrerad har, vänligen se avsnitt 7 i vår Dataskyddspolicy.