Sollentuna simhall söker caféansvarig

Vill du bli en del i vårt härliga gäng? Till hösten öppnar Sollentuna simhall ett helt nytt café och söker dig som vill ta chansen att vara med och sätta din prägel från start.

Caféet följer ett koncept riktat mot den hälsomedvetne likväl som den glada motionären. Då Sollentuna simhall är den första i raden av flera träningscenter att genomföra denna konceptimplementering finns det stora möjligheter att vara med och påverka såväl produktutbud som arbetsmoment och rutiner. Sammanlagt finns det i dagsläget ca 20 center med caféverksamhet inom Medley.

Som caféansvarig vill vi att du känner ett ägarskap över caféet. Du säkerställer en hög kvalitet genom att sätta rutiner, utbilda kollegor och föregå med gott exempel. Du ansvarar för varuinköp enligt tillhandahållna inköpslistor och håller tät dialog med cafékonceptchefen som arbetar centralt. Gemensamt går ni igenom försäljningssiffror, svinn och utvecklingsmöjligheter. Konceptchefen kommer finnas på plats och hjälpa till första veckorna under uppstarten.

Tjänsten är till allra största del förlagd i drift och till dina dagliga uppgifter hör därför försäljning över disk samt montering och beredning av enklare rätter. I arbetet förekommer även pass i övriga delar av träningscentret med arbetsuppgifter såsom badbevakning, receptionsarbete, och lokalvård. Vid anställning är det således ett krav att delta i våra årliga utbildningsdagar inom hjärt- och lungräddning samt uppvisa simkunnighet. Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav då kundbemötande är en viktig del av tjänsten.

Vi ser överlag att du älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Du har ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kund som personal. Du kommer att vara vårt ansikte utåt, utstråla och skapa positiv energi.

Vi tror att du har god erfarenhet av caféarbete eller liknande tidigare, gärna i ansvarsposition. Du är intresserad av mat och dryck likväl som hälsa och träning. Utbildning inom sälj och service är meriterande. För rätt person finns det goda möjligheter att få vara med och både utveckla konceptet samt implementera det på fler center.

Tillsvidareanställning heltid med sex månaders provanställning.

Du arbetar på ett rullande schema, som stundtals omfattar kvällar och helger.

Skicka din ansökan till mikaela.favre@medley.se.