Sollentuna simhall söker café- och badvärdar

Vill du bli en del i vårt härliga gäng? Till hösten öppnar Sollentuna simhall ett helt nytt café med ett koncept riktat mot den hälsomedvetne likväl som den glada motionären. Vi söker dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet.

Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Du har ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kund som personal. Du kommer att vara vårt ansikte utåt, utstråla och skapa positiv energi.

Som café- och badvärd arbetar du med försäljning över disk samt montering och beredning av enklare rätter i caféet. I arbetet förekommer även pass i övriga delar av träningscentret med arbetsuppgifter såsom badbevakning, receptionsarbete, och lokalvård. Vid anställning är det således ett krav att delta i våra årliga utbildningsdagar inom hjärt- och lungräddning samt uppvisa simkunnighet. Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav då kundbemötande är en viktig del av tjänsten.

Vi ser överlag att du älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Du har ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kund som personal. Du kommer att vara vårt ansikte utåt, utstråla och skapa positiv energi. Vi tror att du är intresserad av både mat och dryck samt hälsa och träning. Utbildning/erfarenhet av caféarbete eller sälj och service är meriterande.

Tillsvidareanställning heltid med sex månaders provanställning.

Du arbetar på ett rullande schema, som stundtals omfattar kvällar och helger.

Skicka din ansökan till mikaela.favre@medley.se.