Lediga jobb

Simlärare/simlärarassistenter till Arena Grosvad

Vi söker nu en inspirerande och utbildad simlärare, som har tidigare erfarenhet av undervisning i simskola, eller dig som vill bli simlärare och därmed gå utbildning via oss.

Vill du bli en del i vårt härliga gäng?

Vi söker dig som har ett lugnt och tryggt arbetssätt när du vistas tillsammans med barnen i vattnet. Gott kundbemötande, service och social kompetens är en självklarhet för dig i ditt arbete.

Är du intresserad eller har frågor? Skicka i så fall e-post med cv och personligt brev till matilda.forsberg@medley.se

Personuppgiftsbehandling vid rekrytering
Vi behandlar de personuppgifter du skickar till oss som en del av din ansökan, under tiden rekryteringsprocessen pågår. Vår lagliga grund för behandlingen är berättigat intresse och behandlingen är nödvändig för att tillgodose ditt och vårt intresse av att bearbeta din ansökan. För det fall du får anställning hos oss sparas dina personuppgifter med anställningsavtalet som grund. Om du inte får anställning kan vi ändå vilja spara dina personuppgifter för framtida rekryteringar. Vi kommer då att be om ditt samtycke att spara uppgifterna. Om du inte samtycker till att vi sparar dina personuppgifter, raderar vi dem. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. För övriga rättigheter som du som registrerad har, vänligen se avsnitt 7 i vår Dataskyddspolicy.