Medley Sollentuna söker bad- och friskvårdsvärd (flera tjänster)

Vi söker nu dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Du har ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kund som personal.

Du kommer att vara vårt ansikte utåt, utstråla och skapa positiv energi. I tjänsten ingår en mängd uppgifter där receptions- och lokalvård samt cafétjänst utgör de främsta arbetsuppgifterna.

Vid anställning är det ett krav att delta i våra årliga utbildningsdagar inom hjärt- och lungräddning, livräddning samt uppvisa simkunnighet. Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav då kundbemötande är en viktig del av tjänsten.

Lediga tjänster:

  • Tillsvidare anställning. 2 helger/månad och ca 10 kvällar/månad med start snarast. Med 6 månaders provanställning. Märk ämnesraden med  “Arbetsansökan heltid”.

  • Timanställning, för rätt person finns möjlighet till mycket timmar. Tjänstgöringen är förlagd på morgon-,dags- och kvällspass samt helger. Med start snarast. Märk ämnesraden med “Arbetsansökan Timanställning”. 

  • Vikariat. 2 helger/månad och ca 10 kvällar/månad med start snarast. Märk ämnesraden med “Arbetsansökan Vikariat”.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Ansökan ska innehålla CV samt en presentation om dig       
Sista ansökningsdag är 7 februari.                                                                                      

Mejla din ansökan till: antonio.lindstrom@medley.se 
Frågor om tjänsten: Antonio.lindstrom@medley.se                                                                                      
010-410 72 50

Om Medley:
Medley vill inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi erbjuder familjära och inspirerande mötesplatser för träning och hälsa, i vatten och på land i fler än 20 center runt om i Sverige. Med en växande organisation och bred verksamhet ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling hos Medley.