Gruppträningsansvarig

Har du erfarenhet av att leda andra? Har du också ett brinnande intresse för träning och hälsa och erfarenhet av gruppträning? Då kan du vara den vi söker.

På Medley Tyresö Aquarena erbjuder vi gruppträning, gym, bad & motionssimning i en fräsch anläggning. Vår utrustning och våra lokaler är av hög kvalitet och anpassade både för dig som är nybörjare och för dig som tränat tidigare.

Arbetsuppgifter
Du är närmsta kontakten för våra gruppträningsinstruktörer.
Du sköter schemaläggning samt event och happenings inom ditt område.
Du ansvarar för drift av salar och utrustning och har tät kommunikation med anläggningschef  och regionsansvarig för friskvård. Arbetet innebär även att förbereda och genomföra gruppträningspass för våra medlemmar.
I arbetet ingår även sedvanliga arbetsuppgifter såsom badbevakning, reception och café samt städ.

Vi söker dig som
Du är utbildad gruppträningsinstruktör med minst 2 års erfarenhet av att leda gruppträningspass.
Har du liknande erfarenhet av schemaläggning av gruppträning och att leda ett team samt personalansvar är det meriterande. Vidare är du en social person som är trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer samt överföra positiv energi till medlemmar och kollegor. För att passa in på Medley söker vi dig som är social, ansvarsfull, engagerad och delaktig. Du bör vara målinriktad dels mot dina egna mål dels med målsättning och uppföljning av instruktörerna i ditt team.

Jobbtyp

  • Vikariat på 100% tom 190228

  • Lön enligt ök

Erfarenhetskrav

  • 1-2 års erfarenhet av gruppträning.

Skicka ditt personliga brev samt ditt cv till mathieu.nilsson@medley.se senast den 180225.

Medley driver drygt 30 bad- och friskvårdscenter i 21 kommuner runt om i Sverige. Vi jobbar för att alla ska hitta något som passar, oavsett om man är ung eller gammal, nybörjare eller elitidrottare. Vi vill vara det självklara valet i Sverige för en aktiv fritid på land och i vatten.