Lediga jobb

Extrapersonal sökes till Medley Sollentuna!

Vi söker dig som är relationsskapande, bra på försäljning och värdesätter god service. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Du har ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kund som personal.

Medley är ett privat företag som driver fler än 20 bad- och friskvårdsanläggningar i hela Sverige. Vår strävan är - precis som i simgrenen Medley - att skapa en helhet som passar alla. Medleys vision är att bli det självklara valet i Sverige för en aktiv fritid på land och i vatten. Vi söker dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Du har ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos så väl kund som personal. Du kommer att vara vårt ansikte utåt, utstråla och skapa positiv energi.Vi söker dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Du har ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kund som personal. Du kommer att vara vårt ansikte utåt, utstråla och skapa positiv energi.

Som bad- och friskvårdsvärd arbetar du med badbevakning, receptionsarbete, samt lokalvård. Tjänstgöringen är förlagd på morgon- dags- och kvällspass samt helger. Minimum är 3 arbetsdagar/mån. Vid anställning är det ett krav att delta i våra årliga utbildningsdagar inom hjärt- och lungräddning samt uppvisa simkunnighet. Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav då kundbemötande är en viktig del av tjänsten. 

 

Utbildning/erfarenhet inom sälj och service är meriterande.

Sista ansökningsdagen 31/10-19

Kontaktuppgifter och ansökan:

Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till Antonio.lindstrom@medley.se

Frågor om tjänsten: 
Kontakta Antonio Lindström, 010 410 72 50