Ekonomichef 

Vår nuvarande ekonomichef kommer att gå över till en ny roll inom Medley och vi söker hennes efterträdare. Vi söker dig som vill ta ett övergripande ansvar för ekonomi och HR inom Medley.

Du ska tillsammans med ditt team om 4 medarbetare säkerställa korrekt och effektiv rapportering av bokslut.

I rollen som Ekonomichef hos Medley får du en intressant roll där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för;

  • Bokslut och rapportering
  • Säkerställa att löneprocessen fungerar på ett tillfredsställande sätt
  • Genomföra analyser både på eget initiativ och i samråd med affärsutvecklingschef och ledning
  • Budget och prognoser
  • Utveckla vårt rapportpaket till våra anläggningschefer
  • Säkerställa ett HR stöd mot våra anläggningschefer
  • Att inspirera, coacha och utveckla ditt team
  • Utveckling av arbetssätt och processer

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på Medleys kontor i centrala Stockholm. 

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen eller högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet och då minst 5 års erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar.  Önskvärt är att du som söker har gedigna redovisningskunskaper.

Du är en trygg och erfaren ledare och chef, som är bra på att inspirera, coacha och utveckla dina medarbetare. Du är ekonomen som har förmågan och trivs med att agera både ”högt och lågt”. Du är proaktiv och prestigelös. Du trivs med att själv agera hands-on och att vara en del i genomförandet. Du är målmedveten och tillsammans med ditt team driver du arbetet mot uppsatta mål. Du är social, har lätt för att bygga relationer och skapa förtroenden, både internt och externt.

Eftersom vår nuvarande ekonomichef är kvar i Medley bistår hon som mentor om så önskas.

Ansökan


Sista ansökningsdag är 2018-09-23. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att mejla dem till camilla.eriksson@medley.se. Camilla är på semester fram till 11/9 och återkopplar till dig så snart hon är tillbaka.Ansökan skickas även den till camilla.eriksson@medley.se

Välkommen med din ansökan!

Personuppgiftsbehandling vid rekrytering
Vi behandlar de personuppgifter du skickar till oss som en del av din ansökan, under tiden rekryteringsprocessen pågår. Vår lagliga grund för behandlingen är berättigat intresse och behandlingen är nödvändig för att tillgodose ditt och vårt intresse av att bearbeta din ansökan. För det fall du får anställning hos oss sparas dina personuppgifter med anställningsavtalet som grund. Om du inte får anställning kan vi ändå vilja spara dina personuppgifter för framtida rekryteringar. Vi kommer då att be om ditt samtycke att spara uppgifterna. Om du inte samtycker till att vi sparar dina personuppgifter, raderar vi dem. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. För övriga rättigheter som du som registrerad har, vänligen se avsnitt 7 i vår Dataskyddspolicy.