Bad och friskvårdsvärd Medley Lögarängsbadet Västerås

Är du vår nya kollega? Denna tjänst har stort fokus på Träning och hälsa och du kommer att arbeta i gymmet som personlig tränare och gyminstruktör samt leda klasser i gruppträning.

Medley vill inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi erbjuder familjära och inspirerande mötesplatser för träning och hälsa, i vatten och på land i mer än 30 center runt om i Sverige. Med en växande organisation och bred verksamhet ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling hos Medley.

From 2018-06-01 har Medley förtroendet att driva och utveckla verksamheten på nuvarande Lögarängsbadet i Västerås. I juni 2019 slår vi dessutom upp portarna till nya Lögarängsbadet som blir ett toppmodernt bad- och träningscenter innehållande simhall med 50-metersbassäng, multibassänger, äventyrsdel, restaurang, stort gym och aktivitetssalar.

Nu söker vi dig som med nyfikenhet och omtanke sätter kunden i centrum, det är viktigt för dig att kunden får en positiv upplevelse och en skön känsla när de besöker oss.

Denna tjänst har stort fokus på Träning och hälsa och du kommer att arbeta i gymmet som personlig tränare och gyminstruktör samt leda klasser i gruppträning. Du är därför en utbildad personlig tränare med mångårig erfarenhet av att träna olika individer, har du dessutom utbildning och erfarenhet av att leda gruppträningsklasser är detta meriterande. I tjänsten ingår till viss del uppgifter som förekommer på träningscenter dvs receptionstjänst, lokalvård, badbevakning mm. I tjänsten ingår skiftarbete med helgtjänstgöring.

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde 2018-05-01.

Kontaktuppgifter och ansökan:

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig till jonas.willbeck@medley.se Sista ansökningsdag 2018-02-28

Frågor om tjänsten:

Jonas.willbeck@medley.se 076-8331616 010-4509154