Anläggningschef till Medley Linköping

Vår mission gentemot våra gäster är tydlig – varje besök ska göra dig lite gladare! Det är målet vi jobbar mot varje dag, och vi vet att vi är lyckligt lottade som har möjligheten att ge människor glädje i sin vardag. Vill du bidra till mer glädje i Linköping och utveckla och driva ett av stadens viktigaste besöksmål? Då vill vi veta mer om dig!

Om Medley

Medley grundades 2001 med en idé om att omvandla traditionella simhallar i kommunal drift till moderna centra för idrott, rekreation och folkhälsa. Medley är idag Sveriges ledande aktör i bad- och friskvårdsbranschen. Fler än 30 bad- och friskvårdsanläggningar fördelade på 21 kommuner drivs av Medley. I flertalet fall har vi verksamheten i anläggningar som ägs av kommuner, men Medley driver också verksamhet i egna lokaler. Medley vill inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi jobbar för att alla ska hitta något som passar, oavsett om man är ung eller gammal, nybörjare eller elitidrottare. Vi vill vara det självklara valet i Sverige för en aktiv fritid på land och vatten. Medley omsatte 335 miljoner kronor år 2017. Antalet fast anställda är cirka 300. Med en växande organisation och bred verksamhet ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling hos Medley. Läs gärna mer på www.medley.se

Dina arbetsuppgifter
Som anläggningschef har du det övergripande ansvaret för att leda anläggningen vad gäller personal, verksamhet, arbetsmiljö och resultat. Huvudfokus ligger på att leda, motivera och utveckla anläggningens medarbetare för att nå uppsatta försäljningsmål och nyckeltal. En serviceinriktad och positiv personal har en avgörande betydelse för att skapa en trivsam atmosfär och miljö. Du har personalansvar för runt 20 heltidsanställda, och ansvarar även för ca 30 anställda tränings- och siminstruktörer samt timanställd extrapersonal. Till din hjälp har du en lokal ledningsgrupp med god kännedom om verksamhetens olika områden.

Andra förekommande arbetsuppgifter är:

  • Övergripande ansvar för bemanning och schemaplanering efter anläggningens behov
  • Marknadsföring och marknadsaktiviteter på lokal nivå
  • Säkerställa att anläggningen är välskött, tilltalande och följer konceptet och avtal

 

Din profil

Som person och ledare är du ansvarstagande, tydlig och kommunikativ. På ett intresserat och lyhört sätt motiverar och inspirerar du dina medarbetare till att jobba tillsammans mot gemensamma mål. Du ger feedback och skapar effektiva team. Du är trygg i dig själv och vågar fatta beslut, hela tiden med våra gästers och personalens bästa för ögonen.  

Vi värdesätter en teamplayer som har fötterna på jorden och hjälper till där det behövs. Du är prestigelös och uppskattar en bred roll där du har strategiskt helhetsansvar och får utrymme för din entreprenörsanda, men som även består av operativa uppgifter. Du känner dig bekväm med att leda genom andra och du drivs av att se människor växa. Du trivs med ett högt arbetstempo och du kan på ett flexibelt och effektivt sätt prioritera och strukturera arbetet så att det blir överblickbart även för andra. Att du är intresserad av träning och hälsa ser vi som en självklarhet.

Våra värderingar är viktiga för oss och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:

  • Erfarenhet av serviceyrke
  • Minst några års erfarenhet av ledande befattning
  • Erfarenhet av budget och målarbete
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot ledarskap, marknad eller ekonomi är meriterande


Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 30 april men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval tillämpas. Detta är en direktanställning hos Medley som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Hermansson på telefonnummer 0709-43 57 85.