För kommuner

Medley och systerbolaget Tagebad som ingår i koncernen Tagehus erbjuder helhetslösningar för landets kommuner.

Tillsammans erbjuder vi helhetslösningar för landets kommuner rörande utveckling, byggnation, ägande och drift av bad- och friskvårdsanläggningar. Medley driver idag över 20 anläggningar runt om i landet på uppdrag av olika kommuner, Tagebad har bland annat byggt och äger Tyresö Aquarena och Järfällabadet som blev klart under våren 2018.

Det här kan vi erbjuda

Medley och Tagebad tillsammans är Sveriges största aktör inom området drift och ägande av kommunala bad- och friskvårdsanläggningar. Bland de anläggningar som vi driver finns flera som har ett mycket brett verksamhetsutbud och tillhör Sveriges mest besökta bad- och friskvårdsanläggningar. Våra uppdrag får vi från kommuner som vill ha hjälp med att utifrån ett hållbarhetsperspektiv utveckla bad- och friskvårdsanläggningar till nytta för föreningar, motionärer, skolor och alla andra som vill bada och träna.

Avtal mellan Medley och olika kommuner tecknas efter upphandlingar i konkurrens. Vi tror på konkurrens. Den tvingar oss att alltid vara på tå och att alltid göra det bästa för våra kunder, oavsett om det är kommuner eller badgäster. Kommunerna skaffar sig genom konkurrensutsättning också underlag för att bedöma om de får bästa möjliga verksamhet för skattepengarna.

Kontakt

Kontakta gärna oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda:

Camilla Eriksson, Affärsutvecklingschef Medley, 072-078 76 59
Olle Stadig, VD Tagebad, 070-551 96 86