För företag

Friskvård på jobbet ger glada medarbetare.

Det är egentligen en självklarhet att vi mår bättre på jobbet när arbetsgivaren satsar på sina medarbetares hälsa och välmående. Träningen främjar både produktivitet och teamkänsla, och blir en naturlig del i arbetsveckan. Ändå har många företag inte gjort något åt det självklara faktum att pigga och glada medarbetare är den allra mest värdefulla tillgången i ett framgångsrikt företag. Trots att det omedelbart skulle synas på sista raden i resultaträkningen tack vare lägre personalomsättning och ökad produktivitet. Dessutom är en insats för personalens välmående inte särskilt kostsam för företaget, med de gynnsamma avdragsregler som gäller i Sverige. Så varför inte?

Vi kan erbjuda hela kurser eller enstaka prova på-tillfällen exklusivt för ditt företag, i t ex crawl, löpning eller funktionell träning. På flera anläggningar kan vi också erbjuda konferenslokaler. Varför inte börja en kreativ dag med ett intressant seminarium med påföljande fysisk aktivitet? Svetsa samman teamet och skapa arbetsglädje med en aktiv kickoff eller konferens - hör av dig till oss så skräddarsyr vi något som passar just er!

Kontakta det Medley-center din fråga gäller, här hittar du kontaktuppgifter till alla våra center. Du kan också mejla eller ringa kundservice på 010-450 90 28 så hjälper vi dig!